Magazin

Svaki astro znak ima svoj anđela čuvara: Pogledajte koji je vaš zaštitnik i šta on govori o vama

Anđeli zodijaka vam mogu pomoći da bolje razumete svoj horoskopski znak i kako on utiče na životni put i svrhu duše. Oni zapravo govore o unutrašnjim osobinama.

Ovan

Arhanđel Kamajel bdi nad Ovnom i donosi samosvest i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulsivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.
Bik

Arhanđel Hagijel vezuje se za Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz. Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje strpljivosti.
Blizanci

Arhanđel Rafael bdi nad zvezdom Blizanaca. Arhanđel Rafael je anđeo ozdravljenja. Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvek su znatiželjne.
Rak

Arhanđel Gabrijel vlada znakom Raka. Kada je u pitanju Rak sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakom nivou. Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga teraju da bude nepoverljiv.

Lav

Arhanđel Mihailo bdi nad Lavom. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene. Takmičarski su raspoložene i zasigurno žele da pobede. Njihova najbolja osobina je njihova sposobnost da budu individualni, a istovremeno su odani i velikodušni prema onima koje vole.

Devica

Arhanđel Rafael je vladar znaka Device i daruje im učinkovitost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi. Device nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno ‘iza scene’.

Vaga

Arhanđel Hagijel je vladar Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može da vidi obe strane problema što je ponekad može dovesti do neodlučnosti. Takođe je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.

Škorpija

Arhanđel Azrajel i Kamajel vladaju zvezdom Škorpije. Oni koji su pod njihovim uticajem imaju snažnu i intenzivnu ličnost. Vrlo su odani i imaju snažan osećaj odgovornosti.

Strelac

Arhanđel Zadkijel vlada nad zvezdom ovog znaka. Strelci rođeni pod njegovim uticajem su optimistični, znatiželjni i uvek spremni za novu avanturu. Često su filozofi i učitelji, uživaju deliti svoja mišljenja s drugima. Oni ne vole da im se govori šta trebaju učiniti.

Jarac

Arhanđel Asarijel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim uticajem su oprezni i odgovorni u svemu što preduzimaju. To je znak koji želi status i visoku poziciju u svetu, stoga je društveno prihvatanje od velike važnosti za Jarce. Imaju najozbiljniju nameru da postignu svoje ciljeve.

Vodolija

Arhanđeli Urijel i Kasijel vladaju znakom Vodolije. Vodolije su progresivne, otvorene i humanitarci. Vodolija može delovati drugima hladna i neprijatna. Ali ona deluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.

Ribe

Arhanđeli Asarijel i Zadkijel vladaju zvezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i saosećajne, iako zbog svoje osetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad sklone preterivanju. Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osetljiva bića koja jako dobro razumeju ljude.

 

 

 

Izvor: Atma

BONUS VIDEO

Slični članci

Gatačkim poljem cvjetaju “košute“

Urednik

Ovi znakovi privlače kao magnet!

Urednik

Koliko je iPhone 16 Pro Max veći od prethodnika?

Urednik

Nedjeljni horoskop od 20. do 26. maja

Urednik

Koliko će biti životni vijek u 2050. godini?

Urednik

Poznat raspored nastupa izvođača na „Nektar OK festu“

Urednik

Ovi horoskopski znaci kriju emocije od drugih

Urednik

Savjeti za održavanje najljepših orhideja ove sezone

Urednik

Banje: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više