Hercegovina Naše priče

HP MEDIA GROUP doo Trebinje – Ponosni sponzori šampiona

HP MEDIA GROUP d.o.o. iz Trebinja u prethodnih godinu i po dana, od svog osnivanja, mnogo je uložila u afirmaciju i marketinšku promociju kako sporta i sportskih kolektiva u Trebinju i Hercegovini, tako i brojnih društvenih i kulturno-zabavnih manifestacija koje su održane u našoj regiji.

U proteklom periodu HP MEDIA GROUP je putem svojih medija pomenute lokalne i regionalne aktivnosti pomogla sa preko 40.000 KM vrijednosti komercijalnih usluga, kroz sponzorstva, medijska sponzorstva i brojna partnerstva.

Kao primarnu sportsku platformu za promociju HP MEDIA GROUP je izabrala futsal (ili “mali fudbal”), izuzetno popularan sport na našim prostorima u kojem se još uvijek, mnogo više nego u drugim popularnim sportovima, baštini viteštvo i sportski kvalitet u odnosu na finansijske investicije i novac koji su odavno u velikoj mjeri neodvojivi i primarni dio popularnih grana sporta.

KMF Leotar iz Trebinja

Plod ove saradnje su i izuzetno uspješne sezone dva kluba sa kojima smo ostvarili odličnu saradnju i otvorili neka nova poglavlja kada je u pitanju način promocije i sponzorstva u sportu u našoj regiji. Klub malog fudbala Leotar iz Trebinja, najuspješniji sportski kolektiv u gradu na Trebišnjici, dugogodišnji član Premijer lige BiH, bivši šampion države i učesnik UEFA Lige šampiona, u prošloj sezoni se okitio trofejem Kupa Republike Srpske, koji ponosno krasi vitrine HP MEDIA GROUP.

Direktor HP media group Bojan Sulaver i predsjednik KMF Leotar Mitar Vukanović

I drugi futsal klub sa kojim smo ostvarili izuzetnu saradnju, KMF Trebinje iz Beograda, učesnik izuzetno prestižne i dobro organizovane Lige Republike Srpske koja se igra u srpskoj prestonici, u protekloj sezoni je osvojio pehar kao drugoplasirana ekipa pomenute Lige, a i ovaj trofej je u znak zahvalnosti mjesto našao u našoj svečanoj vitrini.

Detalj sa opreme KMF Trebinje iz Beograda

U nadolazećoj sezoni nastavljamo sa saradnjom sa pomenutim klubovima, koja će nadamo se uroditi još boljim sportskim rezultatima na ponos Trebinja i cijele sportske Hercegovine.

Pored futsala HP MEDIA GROUP je u proteklom periodu bila partner i podrška i brojnim drugim sportskim kolektivima u Trebinju i regiji, humanitarnim akcijama, te generalni medijski pokrovitelj manifestacija “Zimzograd” protekle zime u Trebinju, dva izdanja muzičkog festivala “Lipa festa” u Bileći, Gitarijade “Mostok” u Trebinju, kao i medijski partner manifestacije “Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva”, “INVEST IN” investicione konferencije u Trebinju, Biznis lige u malom fudbalu u Trebinju i brojnih drugih.

Klizalište u trebinjskom “Zimzogradu”

Kroz saradnju sa Turističkom organizacijom Grada Trebinja ove godine je po prvi put otkako postoji ova organizacija realizovana “outdoor” reklamna kampanja turističkih znamenitosti i destinacija najjužnijeg grada Srpske.

Direktor TO Trebinja Marko Radić i stručni saradnik Žarko Vico u posjeti HP media group

HP MEDIA GROUP je i organizator prestižnih događaja i reklamnih kampanja koje su realizovane tokom ove i prošle godine:

HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE – jedini izbor ljepote u ovoj regiji 2017. godine kome u narednim godinama tek slijedi dalji razvoj, a čiju pobjednicu narednih dana očekuje i finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta.

Proglašenje pobjednice HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine

KAMPANJA “ONI SU NAJBOLJI MEĐU NAMA”nagrađivanje i medijska promocija đaka generacije trebinjskih srednjih škola putem medija u našem vlasništvu, prije svih velikog reklamnog LED displeja, kojoj je ove godine svoj doprinos dao i naš čuveni lingvista Milorad Telebak, koji živi u Banjaluci.

Nagrađeni đaci generacije, učesnici kampanje “ONI SU NAJBOLJI MEĐU NAMA”

NLP NETWORK Podgoricaprogram edukacija i ličnog razvoja koji je HP MEDIA GROUP organizovala sa predavačima iz regije u Trebinju.

Detalj sa NLP predavanja u Trebinju

Kroz predan rad uspjeli smo i da se “igramo” i zabavimo sa čitaocima našeg internet portala Hercegovina Promo kroz brojne nagradne igre od kojih smo najveću organizovali tokom februara kada je dvoje najsrećnijih Trebinjaca imalo priliku da kao srećni dobitnici prve nagrade otputuju na sedmodnevni put u Atinu.

Put za dvoje u Atinu i brojne druge nagrade …

Uoči ljetne turističke sezone HP media group je samostalno na lokaciji svog LED video displeja, uz most Ive Andrića u centru trebinja, instalirala neophodnu opremu te pružila mogućnost svima da koriste besplatnu Wi-Fi zonu. Tokom ljeta na ovoj jedinoj javnoj “free Wi-Fi zoni” u Trebinju internet konekciju je ostvarilo više hiljada turista i lokalnih stanovnika.

HP media group nastavlja rad i dalje sa velikom dozom društvene odgovornosti i posvećenosti lokalnoj zajednici, što će se manifestovati kroz čitav niz zanimljivih aktivnosti planiranih u narednom periodu

 

HP, septembar 2017.

BONUS VIDEO

Slični članci

Posebna „last minute“ ponuda u Apartmanima Knežev konak u Gradu Sunca

Urednik

Indian shop „Lupus“: Nešto novo i drugačije u Trebinju

Urednik

Mostar dobio „urbanu tržnicu“ vrijednu 250.000 KM

Urednik

Prodaje se ili iznajmljuje na duži period garsonjera u Trebinju

Urednik

Ivan Ilić Ilke od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

VIDEO / Povećane cijene smještaja u Trebinju, najjeftiniji stan 80 KM za noć

Urednik

Plivačima PK „Leotar“ devet medalja i pehar u Mostaru

Urednik

Bileća: Održana predstava za djecu „Cvjećko klovan“

Urednik

FOTO / Uživanja nikada dosta u „Gradu Sunca“

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više