Hercegovina Naše priče

HP media grupa započela kampanju “Pokrenimo se za ljepše Trebinje, jer te se tiče”

Kao što smo ranije najavili, HP media grupa je pokrenula medijsku kampanju koja poziva na povećanje ekološke svijesti u Trebinju.

Agresivna medijska kampanja pod sloganom “Čisto je lijepo – Pokrenimo se za ljepše Trebinje, jer te se tiče” biće sprovedena na medijima u vlasništvu ove privatne grupacije, Padrino radiju – najslušanijem na području trebinjske regije, LED video displeju u centru ovog grada, kao i jednom od najposjećenijih regionalnih internet portala Hercegovina Promo.

“Želja nam je da kroz ovaj vid aktivizma i privatne inicijative skrenemo pažnju na problem odlaganja otpada i njegovog uklanjanja sa površina u gradu. Mišljenja smo da Trebinje može i mora da izgleda čistije i ljepše i da se to tiče svih nas, a ovo je naš mali doprinos tome”, rekao je ovim povodom Bojan Sulaver, direktor HP media grupe.

HP media grupa je prije nekoliko dana odgovorila i na svojevrsni globalni internet izazov kada su zaposleni u ovom kolektivu očistili park u SPK Agrokop u centru grada, i kojom prilikom je sa oko 900 metara kvadratnih zelene površine u centru Trebinja uklonjen otpad (više detalja o akciji na linku OVDJE).

Proteklih dana u Trebinju najavljen je početak akcije Komunalnog AD i lokalnih osnovnih škola, u kojoj će osnovci prikupljati otpad, a pomenuto preduzeće najvrijednije nagraditi novčano.

I gradonačelnik Trebinja je u petak pozvao građane na veliku akciju čišćenja koja će biti održana prvog dana proljeća, 21. marta.

Vizuelna rješenja za kampanju “Čisto je lijepo – Pokrenimo se za ljepše Trebinje, jer je važno” uradila je digitalna agencija Click & Frame iz Trebinja.

 

HP, mart 2019.

BONUS VIDEO

Slični članci

Vidak Maljević šampion Balkana

Urednik

Snažno nevrijeme napravilo štetu u Mostaru i Čapljini

Urednik

𝗡𝗼𝘃𝗮 𝘁𝗿𝗶 𝗱𝗿ž𝗮𝘃𝗻𝗮 𝗽𝗿𝘃𝗮𝗸𝗮 𝘇𝗮 Džudo klub Leotar – Stariji pioniri najbolja ekipa u državi

Urednik

Patrijarh Porfirije: Zajedničkim naporima da svima bude bolje

Urednik

Predstava „Jefimija, Jelena Mrnjavčević“ pred kragujevačkom publikom

Urednik

Leotaru bodovi na prekunutom hercegovačkom derbiju

Urednik

Pucnjava u Mostaru, oštećna tri automobila

Urednik

Naprava sa tajmerom eksplodirala ispred Bolnice u Trebinju

Urednik

Poziv vjernicima na doček patrijarha u subotu u 19 časova i na liturgiju u nedjelju u 9 časova

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više