Hercegovina Vijesti

Bileća: Udruženje građana „Eho“ nastavlja sa realizacijom projekta „Voli(m) svoj grad“

Udruženje građana „Eho“ nastavlja sa realizacijom projekta „Voli(m) svoj grad“. Volonteri i članovi Udruženja ovih dana aktivno rade na sanaciji mini deponije u užem jezgru grada.

„Ovu lokaciju mapirali smo kao veliki problem. Кontejneri koji stoje na trotoarima na raskrsnici između dvije škole, prije svega predstavljaju opasnost za bezbjednosti djece, a i vizuelno narušavaju izgled grada. Ovom akcijom, kako smo ranije i planirali, mašinski smo očistili teren, izlili betonsku podlogu za kontejnere, a naši kreativni srednjoškolci su se pobrinuli da kontejneri dobiju novi izgled“, poručuju članovi Udruženja Eho.
Pomenute aktivnosti podržali su: Opština Bileća i Javna preduzeća Vodovod i Кomus, kojima su članovi „Eha“ uputili zahvalnost.

„Pozivamo sugrađane da se priključe ovom projektu. Možete podržati planirane aktivnosti ili samostalno pokrenuti ekološke akcije. Važno je da zajedno širimo svijest o očuvanju životne sredine“, poručuju aktivisti „Eha“.

Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta „Podrška mladima u lokalnim zajednicama“ koji finansijski podržava Vlada Ujedinjenog Кraljevstva, a implementira Međunarodna organizacija za migracije.

 

Izvor: Radio Bileća

BONUS VIDEO

Slični članci

Ivan Ilić Ilke od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Bileća: Održana predstava za djecu „Cvjećko klovan“

Urednik

FOTO / Uživanja nikada dosta u „Gradu Sunca“

Urednik

Vladan Arizanović opet u dresu Leotara: Srce me vuklo u Trebinje

Urednik

Muzička promenada za publiku u Gacku

Urednik

Monodrama „Nenapisana pisma“ na platou Muzeja Hercegovine u Trebinju

Urednik

Kameni most u novom sjaju — završeno pjeskarenje

Urednik

Sve veći interes za studiranje u Trebinju

Urednik

U Mostaru održan Festival Vinske ceste Hercegovine

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više