Hercegovina Naše priče

Eksplozija nove energije sa Padrino radija i našeg portala !

Padrino radio se bliži ulasku u sedmu godini rada na frekvenciji 90,8 MHz, na kojoj je od svog osnivanja najslušanija radio stanica u trebinjskoj regiji.

Prema posljednjim anketama koje su rađenje ukupan udio slušanosti našeg radija su na rekordnih 36 procenata, što nas čini jednom od radio stanica sa rekordnim „share“-om slušanosti na području svog emitovanja u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i šire.

U proteklom periodu Padrino je, sa svojim internet portalom, na području trebinjske regije ali i mnogo šire postao sinonim za odličnu zabavu, ali i profesionalan i ono što posebno ističemo potpuno nezavistan pristup distribuciji informacija, po čemu smo među rijetkim zabavno-informativnim sistemima.

**Zdravko Čolić za Padrino radio**

U našem studiju ugostili smo neke od najvećih balkanskih zvijezda kada su u pitanju muzika, kultura i sport, a naš tim čine mladi, kreativni, posvećeni i obrazovani profesionalci koji proizvode radijski program i sadržaje na portalu koji su na ponos cijele Hercegovine.

Mjesec mart ove godine odgovorni iz HP media grupe, u čijem sastavu funkcioniše Padrino radio i portal, odredili su kao početak jednog novog poglavlja u razvoju ovog medijskog sistema. U periodu do 20. aprila, kada će Padrino proslaviti svoj šesti rođendan, na talase radija i stranice našeg portala donosimo mnoštvo noviteta i kreativnih sadržaja koji će obradovati sve naše slušaoce i čitaoce, ali i privući sigurni smo i one koji do sada nisu bili dio naše publike.

Cijeli novi koncept koji ćemo kreirati u narednom kratkom periodu proizvod je saradnji sa dvije velike radijske kompanije iz regiona, Radiom 1najslušanijom radijskom stanicom u Sloveniji, te beogradskim Naxi radiom, neprikosnovenim nacionalnim liderom na području Srbije.

Već od ponedjeljka 4. marta Padrino kreće sa novom programskom šemom i novim sadržajima. Od 7 časova ujutru svi naši slušaoci imaće priliku da uživaju u „Jutru sa Padrinom“, koji do 9 časova uređuje i vodi naša koleginica Teodora Bjelogrlić. Potom slijedi naša dobro poznata dvočasovna formaTvoje minute sa Ivanom“, koju uređuje i vodi Ivana Kardum. Podne je termin kada uz najbolju muziku sa naših talasa svojih 60 minuta u emisiji Aktuelno sa Bojanom, uređuje naš dragi kolega Bojan Nosović, koji je zadužen i za kratke forme vijesti koje na Padrinu od sada možete slušati na svaki puni sat u periodu od 9 do 14 časova svakog radnog dana.

Od 14 časova planirano je druženje naših slušalaca sa našom Tijanom Janković, koja će uz vrhunski izbor muzike u emisiji „Sat sa Tijanom“ donijeti najzanimljivije teme sa svih svjetskih meridijana. Od 15 časova mikrofon ponovo preuzima naša Ivana Kardum koja će u jednom od vama omiljenih termina u emisiji „Dan sa Ivanom“ donijeti pregled aktuelnih dnevnih dešavanja iz Hercegovine.

Najveće osvježenje na našim talasima slijedi od 16 časova, kada vam donosimo emisiju „Mojih 50“ urađenu u produkciji Naxi radija, dok od 21 čas svakog radnog dana iz iste produkcije kreće emisija „Dodir noći“, koju iz beogradskog studija vodi Dejan Avramović, koji najbolje zna kako da, naizgled obično veče, pretvori u ono za pamćenje, jer samo za vas bira najljepše ljubavne balade, koje oboji i ponekim citatom, izjavom i sjećanjem na velikane domaće muzike. 

Novitet od sutra je i to što će svi naši slušaoci na frekvenciji 90,8 MHz, ali i brojni koji nas putem interneta slušaju širom svijeta na adresi www.radiopadrino.com, pet puta tokom dana uživati u „Pola sata bez reklama“, kada se potpuno možete relaksirati i prepustiti samo najboljoj muzici bez emitovanja reklamnih poruka.

Termin za goste u našem studiju će biti tokom radne sedmice u 11 časova i 35 minuta.

Subota na Padrinu je u periodu od 9 do 12 časova rezervisana za reprize najzanimljivijih sadržaja iz protekle radne sedmice, a nedjelja će kao i do sada biti rezervisana isključivo za dobru muziku koja će i u buduće popravljati vaše raspoloženje bilo da nas slušate u svom domu, automobilu, poslu…

Sutra krećemo sa novitetima i nastvaljamo do rođendana 20. aprila, a već krajem naredne sedmice sve stanovnike Trebinja očekuje jedno lijepo iznenađenje koje su pripremili odgovorni iz HP media grupe, koje će Trebinje učiniti posebnim u širem regionu.

*Foto galerija*

Ostanite uz nas ili nam se pridružite na frekvenciji 90,8 MHz, slušajte Padrino i na internetu na adresi www.radiopadrino.com, te čitajte sadržaje našeg portala koji će u narednom periodu takođe pretrpiti značajne izmjene, sigurni smo na radost milionske publike koja adresu našeg portala www.padrino.ba posjećuje svakodnevno.

Vaš Padrino i HP media grupa tim.

 

Padrino, mart 2024.

 

 

8
1

BONUS VIDEO

Slični članci

Od sutra novi režim saobraćaja u centru Trebinja

Urednik

Obnova crkve Svetog arhangela Mihaila u Trnovom dolu kod Bileće

Urednik

Šesti rođendan Padrino radija na 90,8 MHz

Urednik

Laktaši „petardom“ ispratili Velež, Leotar u Trebinju savladao Romaniju

Urednik

Branko Đurić Đuro za Padrino o djetinjstvu provedenom u Trebinju, karijeri, fenomenu „Đurologije“…

Urednik

Nevesinjac Uroš Gutić najbrži na Uličnoj trci u Derventi

Urednik

Producent i DJ Vuk Milivojević je objavio spot i EP pod nazivom „Puls“ 

Urednik

Trebinje očekuje dobru posjetu turista za vaskršnje i prvomajske praznike

Urednik

Prodaje se stan 74 m2 na unikatnoj lokaciji u Trebinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više