Hercegovina

FOTO / Radovi na saobraćajnicama u Trebinju: Beogradska (Bilećka) ulica od danas dvosmjerna

Radovi na izgradnji kružnog toka na centralnoj gradskoj raskrsnici u Trebinju počeli su prije nekoliko dana, a neimari svakim danom napreduju u pravcu realizacije ovog projekta za koji je planirano da bude završen u roku od trideset radnih dana.

Kada su u pitanju veći infrastrukturni zahvati na saobraćajnicama logično je da se tokom radova saobraćaj preusmjerava, a potrebno je i dodatno strpljenje vozača, jer alternativni pravci kretanja trpe veliku frekvenciju i opterećenje.

Baš to je situacija jutros u Trebinju, jer je danas prvi dan obustave saobraćaja preko Kamenog mosta iz pravca ulice Kralja Petra I oslobodioca (Glavne ulice), a alternativni pravac za sve vozače koji voze iz ovog pravca jeste kroz nekadašnju Bilećku ulicu (sada Beogradsku) što stvara nedoumice kod određenog broja lokalnih vozača koji ne prate novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju koja pokazuje privremene alternativne pravce kretanja.

S obzirom da se gradnja kružnog toka, koja dobro napreduje, radi u fazama u narednim danima je i saobraćaj iz Dušanove ulice (Kameni most) preusmjeren ulicom Obala Mića Ljubibratića pa dalje preko Željezničkog mosta do raskrsnice u naselju Gorica, tačnije skretanja za Bileću odnosno Nikšić, kako je ranije najavljeno iz Gradske uprave.

S obzirom da je u jednom pravcu vozačima u centru grada dostupan samo most Iva Andrića, jutros su primjetne gužve na centralnim gradskim ulicama, pa apelujemo na sve vozače da voze strpljivo i pažljivo do završetka radova koji će, svi vjerujemo, donijeti rješenje problema funkcionisanja saobraćaja u centru grada i neophodno rasterećenje centralnih gradskih ulica od saobraćajne gužve.

Kako jutros izgleda centar Trebinja pogledajte u našoj foto-priči:

Padrino, april 2024.

BONUS VIDEO

Slični članci

Padrino radio uskoro na frekvencijama u Bileći i Gacku

Urednik

Specijalna ponuda srijedom u Aqua parku Grada Sunca

Urednik

Vinarija Vera iz Trebinja među 45 nagrađenih na Decanterovom takmičenju 2024.

Urednik

Glumica Marija Vicković od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

VIDEO / Trebinju nedostaju sezonski radnici

Urednik

Ne propustite nastup Emila Fetahovića u subotu veče u Kafeu „Poeta“

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ ugostila djecu sa Kosova i Metohije

Urednik

Razvoj odbojke i opstanak Hercegovine: Sastanak Rodoljuba Draškovića i ŽOK Gacko “RD Swisslion”

Urednik

Bojan Marović naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više