Hercegovina Naše priče

Glumica Marija Vicković od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Od ponedeljka 1. jula gost emisije „Mojih 50“, koja se emituje svakog radnog dana od 18 do 19 časova na talasima Padrino radija, je glumica Marija Vicković.

Marija Vicković je rođena u Podgorici 18. decembra 1980. godine. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Tokom treće godine studija postala je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Godine 2008. upisala je postdiplomske studije na Actor Studio Lee Strasberg u Njujorku.

Posle 22 godine u Narodnom pozorištu, 2024. godine postala je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Šira publika je Mariju Vicković zavolela u filmu „Pogled sa Ajfelevog tornja“, sjajnoj ljubavnoj priči. U ovom filmu je tumačila naslovnu ulogu, a partner joj je bio Branislav Trifunović.

Naklonost televizijske publike osvojila je zahvaljujući serijama:“Kalkanski krugovi“, „Vojna akademija“, „Junaci našeg doba“, „Urgentni centar“… Posebno je interesantna njena uloga u popularnoj seriji „Radio Mileva“. Marija u pomenutoj seriji tumači lik Natalije Majstorović, ćerke Mileve Majstorović (Olga Odanović). Komedija je za kratko vreme postala jedna od najgledanijih, a odgovor leži u činjenici da se bavi problemima običnih ljudi, dovodeći ih u komične i neobične situacije, koje nikoga neće uvrediti, ali ni ostaviti ravnodušnim.

U emisiji ,,Mojih 50“ Marija će otkriti koja pesma ju je, na jednom koncertu, ,,izula iz cipela“. Čućete i koju je otkrila tek pre šest mjeseci, iako pjesma ima više od 40 godina, a saznaćete i koja i čija pjesma šalje ,,najglasniju poruku“.

Emisija „Mojih 50“ na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Padrino radiju. „Mojih 50“, možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji i regionu.

 

Naxi / Padrino, jun 2024.

BONUS VIDEO

Slični članci

Vinarija Vera iz Trebinja među 45 nagrađenih na Decanterovom takmičenju 2024.

Urednik

VIDEO / Trebinju nedostaju sezonski radnici

Urednik

Ne propustite nastup Emila Fetahovića u subotu veče u Kafeu „Poeta“

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ ugostila djecu sa Kosova i Metohije

Urednik

Razvoj odbojke i opstanak Hercegovine: Sastanak Rodoljuba Draškovića i ŽOK Gacko “RD Swisslion”

Urednik

Bojan Marović naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Trebinje: Sakupljači postali rijetkost kao i samoniklo bilje

Urednik

Trebinje i ove godine domaćin djeci sa Kosova i Metohije

Urednik

Lana Pudar u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više