Hercegovina Naše priče

HP media grupa uz pomoć prijatelja iz Slovenije prikupila pomoć za trebinjsku bolnicu

Uz pomoć prijatelja iz Slovenije, koji su željeli da na određen način daju svoj doprinos borbi protiv pandemije virusa korona u Hercegovini, HP media grupa je prikupila pomoć koja je danas uručena direktoru trebinjske bolnice Nedeljku Lambeti.

Pomoć se sastoji od 1.500 zaštitnih maski, 60 litara tečnosti za dezinfekciju ruku i 100 dozera za dezinfekcionu tečnost, a dar je ljudi dobre volje sa područja Republike Srpske koji žive i rade u Ljubljani.

“Vlada Republike Srpske redovno nas snabdijeva opremom potrebnom za borbu protiv virusa kovid-19, ali ovim putem želim da se zahvalim HP media grupi i njihovim prijateljima na donaciji, sigurno jedan lijep gest i poruka ostalima da ukoliko su u mogućnosti pomogu JZU Bolnicu Trebinje”, rekao je ovom prilikom Nedeljko Lambeta.

Donaciju je ispred HP media grupe uručio direktor Bojan Sulaver.

“Trudimo se da i u aktuelnom vremenu obilježenom pandemijom budemo društveno odgovorni, iako pripadamo djelatnostima koje su i same izuzetno pogođene globalnom situacijom. Ovo je simboličan gest za koji se nadamo da može predstavljati inicijativu i za druge”, izjavio je ovim povodom Sulaver.

U trebinjskoj bolnici trenutno je na liječenju 18 pacijenata zaraženih virusom korona, od kojih su njih 11 teži slučajevi koji su priključeni na kiseoničku terapiju.

 

Ivana Kardum

HP, februar 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

Tako ne izgleda, ali Gacko je najbogatija opština Hercegovine

Urednik

Zagrljaj stijene i čaroban pogled sa Volujka ostavljaju bez daha

Urednik

Tragedija u Trebinju: Radnik poginuo prilikom pada sa 7. sprata

Urednik

Servisne informacije za ponedjeljak, 25. septembar

Urednik

Vidak Maljević šampion Balkana

Urednik

Snažno nevrijeme napravilo štetu u Mostaru i Čapljini

Urednik

𝗡𝗼𝘃𝗮 𝘁𝗿𝗶 𝗱𝗿ž𝗮𝘃𝗻𝗮 𝗽𝗿𝘃𝗮𝗸𝗮 𝘇𝗮 Džudo klub Leotar – Stariji pioniri najbolja ekipa u državi

Urednik

Patrijarh Porfirije: Zajedničkim naporima da svima bude bolje

Urednik

Predstava „Jefimija, Jelena Mrnjavčević“ pred kragujevačkom publikom

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više