Hercegovina Naše priče

HP media grupa uz pomoć prijatelja iz Slovenije prikupila pomoć za trebinjsku bolnicu

Uz pomoć prijatelja iz Slovenije, koji su željeli da na određen način daju svoj doprinos borbi protiv pandemije virusa korona u Hercegovini, HP media grupa je prikupila pomoć koja je danas uručena direktoru trebinjske bolnice Nedeljku Lambeti.

Pomoć se sastoji od 1.500 zaštitnih maski, 60 litara tečnosti za dezinfekciju ruku i 100 dozera za dezinfekcionu tečnost, a dar je ljudi dobre volje sa područja Republike Srpske koji žive i rade u Ljubljani.

“Vlada Republike Srpske redovno nas snabdijeva opremom potrebnom za borbu protiv virusa kovid-19, ali ovim putem želim da se zahvalim HP media grupi i njihovim prijateljima na donaciji, sigurno jedan lijep gest i poruka ostalima da ukoliko su u mogućnosti pomogu JZU Bolnicu Trebinje”, rekao je ovom prilikom Nedeljko Lambeta.

Donaciju je ispred HP media grupe uručio direktor Bojan Sulaver.

“Trudimo se da i u aktuelnom vremenu obilježenom pandemijom budemo društveno odgovorni, iako pripadamo djelatnostima koje su i same izuzetno pogođene globalnom situacijom. Ovo je simboličan gest za koji se nadamo da može predstavljati inicijativu i za druge”, izjavio je ovim povodom Sulaver.

U trebinjskoj bolnici trenutno je na liječenju 18 pacijenata zaraženih virusom korona, od kojih su njih 11 teži slučajevi koji su priključeni na kiseoničku terapiju.

 

Ivana Kardum

HP, februar 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

Padrino radio: Svakog radnog dana od 21 čas do ponoći slušajte „Dodir noći“

Urednik

U Bileći održan Međunarodni festival folklora

Urednik

Milica Mandić naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Andrija Milošević najavio turneju kroz Hercegovinu

Urednik

VIDEO / Okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira u Bileći

Urednik

Članovi Džiju-džica kluba „Leotar“ uspješni u Brčkom

Urednik

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija

Urednik

O Kembridž ispitima engleskog jezika razgovarali smo sa direktoricom Obrazovnog centra „Cerovac“ Miljanom Miskin i profesoricom Jelenom Kovač

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ na turniru „Dragan Mance Cup“ u Beogradu

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više