Hercegovina

Prva CHECK IN konferencija o turizmu u Trebinju – Samo 6 dana do velikog događaja!

U četvrtak i petak, 5. i 6. oktobra, Trebinje će biti domaćin regionalne konferencije o turizmu, okupljajući iskusne stručnjake i profesionalce, influensere i ključne donosioce odluka. CHECK IN konferencija će ugostiti više od 300 učesnika i govornika iz različitih segmenata turizma. Tokom dva konferencijska dana, na deset panela i predavanja publiku očekuju dinamične razmjene iskustava, analiza zakonodavstva i podsticaj za poboljšanje komunikacije unutar ove vitalne industrije.

„Rezultati u turizmu i kojim mjerama ih unaprijediti?“ je tema premijernog panela konferencije, na kojem će se analizirati pokazatelji uspješnosti na najvišem nivou. Priliku za stratešku diskusiju će imati ministri i predstavnici vlada iz regije – Republike Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Federacije BiH, zajedno sa ministrom trgovine i turizma Republike Srpske Denisom Šulićem.

„Turizam je strateška razvojna šansa cijele regije, a dobre rezultate u turizmu koje bilježimo ove godine u Republici Srpskoj ćemo prepoznati kao potvrdu dobrog rada i pojačati naše napore. CHECK IN konferencija je idealna prilika da razgovaramo samo o turizmu, sa našim gostima iz regije i domaćim profesionalcima, kako bismo oblikovali bolju budućnost turizma u Republici Srpskoj!“, izjavio je ministar Denis Šulić najavljujući dvodnevnu konferenciju u Trebinju.

Biti u korak sa trendovima i najaktuelnijim iz svijeta turizma znači koristiti moderne tehnologije, a prije svega društvene mreže i influensere čiji uticaj na turizam destinacije igra sve važniju ulogu. Jovana Kvržić i Boris Radošević su samo dio panela sa poznatim travel influenserima iz regije koji će se naći na CHECK IN konferenciji. Svoja znanja i iskustva će sa publikom podijeliti i predstavnici najvećih domaćih turističkih centara poput OC Jahorine i Banje Vrućice, a događaje kao ključan faktor za privlačenje turista i unaprijeđenje turističke ponude će predstaviti organizatori najposjećenijih festivala i manifestacija.

„CHECK IN regionalna konferencija o turizmu ima ambiciju da oblikuje budućnost turizma u regiji i unaprijedi način komunikacije u ovoj industriji. Trebinje, naš predivan domaćin, nudi više od sunčanih dana i čuvenih platana, a jedan od ciljeva konferencije je upravo promocija domaćih destinacija i povezivanje sa regijom“, navode iz marketinške agencije MANIA, organizatora CHECK IN konferencije.

Drugi dan konferencije donosi i četiri predavanja prepoznatih stručnjaka, posvećenih direktnoj edukaciji i inspiraciji za razvoj komunikacije u turizmu. Brojne paneliste, predavače i stručne moderatore će pomno pratiti profesionalci iz turističkih organizacija, domaćih i stranih agencija, resornih institucija, kao i pružaoci usluga u turizmu, hotelijeri, ugostitelji i drugi lideri iz industrije turizma. Važnost konferencije i rezultata koje će napraviti za ovu industriju su prepoznali i partneri sa čijom podrškom se realizuje, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik – generalni pokrovitelj konferencije, Vlada Republike Srpske, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i grad Trebinje.

Prva CHECK IN konferencija o turizmu je događaj koji će povezati sve značajne učesnike i strateški usmjeriti razvoj turizma u Republici Srpskoj i regiji. Agenda i više informacija o konferenciji se može pronaći na zvaničnoj veb stranici na adresi www.checkin-conference.com kao i na profilima konferencije na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

 

Padrino, septembar 2023.

BONUS VIDEO

Slični članci

Rukometaši Leotara ostali „bez gasa“ protiv Maglaja

Urednik

Košarkaši Leotara poraženi u Banjaluci

Urednik

Air Srbija i Aerodorom Mostar blizu dogovora

Urednik

Izložba mladih crnogorskih umjetnika otvrena u Muzeju Žitomislić

Urednik

Trebinjka Tijana Lučić u svijetu modnog dizajna: „Shesno“ je brend na koji sam najponosnija

Urednik

Večeras otvaranje retrospektivne izložbe „Vrijeme i uspjesi Prve književne komune Mostar 1970-1992“

Urednik

Mostar: U dvorištu škole pronađen kostur

Urednik

Održana sjednica Gradskog savjeta

Urednik

Za djecu bez jednog ili oba roditelja Grad obezbijedio 27.000 KM

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više