Vijesti

Najava – Premijera pozorišne predstave „Orkestar Titanik“ u Trebinju

U pozorištu Kulturnog centra Trebinje, u srijedu, 19. juna u 20 časova, premijerno će biti izveden pozorišni komad “Orkestar Titanik”, nastao po tekstu Hrista Bojčeva, najizvođenijeg savremenog bugarskog dramskog pisca, u adaptaciji i režiji Željka Miloševića.

“Orkestar Titanik” je priča o četiri skitnice koje žive na napuštenoj željezničkoj stanici pod despotskom vlašću kriminalca po imenu Meto, koji se predstavlja kao čuveni dirigent i intelektualac Meto fon Metojan. Beskućnici očajnički žele otići i neprestano isčekuju voz ali vozovi ne stižu u napuštenu stanicu.

Jednoga dana, voz ipak ulazi u stanicu i iz njega izlazi nepoznati čovjek, predstavlja se kao Hari Hudini i nudi recept za spas…

U predstavi “Orkestar Titanik”, koja je nastala u produkciji Kulturnog centra Trebinje, igraju: Darko Kurtović, Zoran Jakšić, Bojan Ninković, Vladimir Samardžić i Željko Milošević.

Scenografija, kostim i izbor muzike, djelo su Željka Miloševića. Slikarske radove i dekoraciju uradio je Radivoj Milić, montažu zvuka Zoran Begenišić, šminku Ivana Ćeranić, sufler je Milica Salata, a tehnička podrška Ognjen Grubač i Željko Miletić.

Karte za predstavu “Orkestar Titanik” po cijeni od 6KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje na dan igranja od 17 časova.

Izvor: KC Trebinje

BONUS VIDEO

Slični članci

Kako je klavir Jovana Dučića stigao u Trebinje?

Urednik

Vidovdanske svečanosti u Trebinju ispunjene izložbama, predstavama, promocijama knjiga

Urednik

KC Trebinje: Javni poziv za kampus za fotografiju i savremenu umjetnost “Superexposure“

Urednik

Evo gdje još fale sezonski radnici

Urednik

Unija poslodavaca i Konfederacija sindikata u “Gradu Sunca”

Urednik

Đako Perišić iz Trebinja, posljednji hercegovački korpar: U starosti se vratio starom zanatu

Urednik

Berkovići – opština čuvena po proizvodnji najkvalitetnije dabarske paprike (VIDEO)

Urednik

Pred “orlovima” meč istine na EP protiv Danske

Urednik

Srpska ovog jutra bogatija za 19 beba: U Trebinju dvije djevojčice

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više