Hercegovina Vijesti

Rimac o Mostarcu koji mu je posudio 300.000 evra: Spasio me

Mate Rimac se oglasio o Igoru Kreziću, mostarskom poduzetniku koji mu je nakon samo dva dana poznanstva posudio 300.000 evra.

„Neki su sada ‘otkrili’ da mi je Igor Krezić pomogao (zapravo, koga lažemo – spasio mi je firmu i sve na čemu smo radili) kada mi je posudio 300.000 € dva dana nakon što smo se upoznali. I nije on neki milijarder – to je praktički sav cash koji je tada imao. Njegovi zaposlenici su mu govorili da je lud i da nikad neće vidjet novce jer ćemo propast. I nisu bili daleko od istine – šansa za preživjeti bila je izuzetno mala. Samo oni koji su tada bili uz mene znaju koliko sam očajan bio i pitao svakog za pomoć, pa i čovjeka kojeg sam znao samo 2 dana. Igora je teško opisati – koliko je to ludo i posebno biće. I koliko je takvih njegovih djela za koja se nikad neće saznati. A cijela priča toga što je tada bilo je dostupna ovdje. Dosta poučna…“, napisao je Rimac na Facebooku.

 

Mostarski biznismen Igor Krezić komentarisao je sve u emisiji „Vjetar u kosi“ Aleksandra Stankovića koja se snimala u Bosni i Hercegovini.

„Rimca sam upoznao dva dana prije. Razgovarali smo o poslovanju i on mi je dao neke informacije o svom investitoru. Meni je bilo jasno da je prevarant i da će ga zeznuti i rekli smo mu da ćemo pomoći, ako možemo. Par dana kasnije smo se čuli i izašli u susret. To je ništa u njegovom putu. To je bila mala premosnica da taj mjesec prođe kako treba“, rekao je.

 

Izvor: Vecernji

BONUS VIDEO

Slični članci

Sistem „Pronađi me“ ubrzo i u Republici Srpskoj

Urednik

KC Trebinje: Predstavljenje knjige “Ustanak u Istočnoj Hercegovini

Urednik

Opština iz BiH refundira dio troškova polaganja vozačke dozvole

Urednik

Koliko plata ste se trebali odreći u Jugoslaviji da bi kupili automobil?

Urednik

Kratkodlaki heroj: Ko je pas Zigi, koji je angažovan na traženju nestale djevojčice

Urednik

Danas pretežno sunčano, u drugom dijelu dana porast oblačnosti

Urednik

Zbog klimatskih promjena nestaće 90 odsto tradicionalnih vinskih regiona

Urednik

Usredsrediti se na pozitivne stvari pomjeranja kazaljki naprijed

Urednik

Trebinje: Uspješni đaci, studenti, sportisti i privrednici uskoro u posjeti Beču

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više