Tromeđa Vijesti

U Herceg Novom u zakup ponuđeno pet kupališta, minimalna cijena 500 eura

JP Morsko dobro, prema Atlasu crnogorskih plaza i kupališta i izmjenama i dopunama Atlasa, raspisalo je javni poziv za davanje u zakup pet kupališta na području opštine Herceg Novi, sa minimalnom cijenom zakupa u visini od 500 eura bez uračunatog PDV-a.

U zakup je ponuđen zapadni kraj „Blatne plaže“ u dužini od 75m, površine 800m². Riječ je o javno-porodičnom kupalištu.

Zainteresovani mogu u zakup uzeti javno kupalište bez plažnog mobilijara, dužine 22m, površine 110 m², sa pripadajućim akva prostorom u središnjem dijelu Igala, ispod terasa.

Predmet javnog poziva je i dio morskog dobra u naselju Topla, odnosno javno-porodično kupalište dužine 40m i površine 175m², sa pripadajućim akva prostorom. Lokacija označena kao 10A u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Herceg Novi.

U ponudi je i mala pješčana plaža sa istočne strane kupališta „Yachting Club“, u dužini od 50m, površine 200m², sa pripadajućim akva prostorom. Lokacija označena kao 10C1 u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Herceg Novi.

Dio javnog poziva je i kupalište sa južne strane Bolnice Meljine. Riječ je o javno-porodičnom kupalištu dužine 52m i površine 334m². Lokacija označena kao 13D u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Herceg Novi.

Lokacije daju se u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti.

Lokacijama se pristupa preko postojećih staza i pristupnih komunikacija a izuzetno ukoliko se pristupna staza nalazi na privatnoj parceli izabrani ponuđač je dužan da za korišćenje iste obezbijedi saglasnost vlasnika.

Ponude se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom na arhivi Javnog preduzeća svakog radnog dana od 8:30 do 14.00 sati, od dana objavljivanja ovog poziva, najkasnije do 30. Maja do 11:00 časova, do kada moraju biti dostavljene i ponude koje su upućene poštom.

Javno otvaranje kojem mogu prisustvovati ponuđači, pod uslovima koji će obezbijediti poštovanje Preporuka i mjera tijela za zarazne bolesti, pojedinačno za svaku lokaciju biće održano 30. maja, počev od 14:00 časova u Sali na prvom spratu poslovne zgrade Javnog preduzeća.

 

Izvor: RTHN

BONUS VIDEO

Slični članci

TuttoBene Pizzeria & Fast Food u Župi Dubrovačkoj traži pojačanje za svoj tim

Urednik

Predstojećeg vikenda osmo izdanje „Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik“

Urednik

U Herceg Novom otvoren „Dino park“

Urednik

Prilika za posao i dobru zaradu u Dubrovniku: Pizza Shop HoReCa veleprodaja traži dostavljača/skladištara

Urednik

Najbolja nastavnica bivše Jugoslavije: Vaspitačica iz Nikšića sa širokim osmijehom počinje svaki radni dan

Urednik

Crnogorske plaže uskoro spremne za turiste, cijene uvećane 20 do 30 odsto

Urednik

Albanska državljanka nepropisnim preticanjem izazvala tragičnu nesreću kod Dubrovnika

Urednik

Teška saobraćajna nesreća kod Dubrovnika: Dvije osobe smrtno stradale

Urednik

FOTO / Degustirali smo meni restorana „Grahovac 1858“

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više