Hercegovina Vijesti

Završena rehabilitacija regionalnog puta Nevesinje – Berkovići od Ljeskovika do Vojina

U sklopu radova na rehabilitaciji regionalnog puta R-435 Nevesinje – Berkovići danas je izvršeno postavljanje asfalta na Gvozdenom mostu. Nakon dvočasovnog prekida, nešto poslije 15 časova ponovo je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja preko mosta na Zalomki. Radove je finansiralo Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“.

Tehnički direktor u preduzeću „Nevesinjeputevi“ Milovan Samardžić kaže da je presvlačenje asfalta na mostu bilo tehnički najzahtjevnije. On je dodao da je sa današnjim radovima završena rehabilitacija dionice Ljeskovik – Vojine, duge dva kilometra, s tim da je preostalo da se urade još neke manje intervencije na pješačkim stazama.

Radove su danas obišli načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović i zamjenik načelnika Bogdan Botić. Izrazili su zahvalnost „Nevesinjeputevima“ i JP „Putevi RS“ na uspješno obavljenom poslu.

Avdalović je naglasio da je ovo važna saobraćajnica koja Nevesinje povezuje sa selima u jugoistočnom dijelu lokalne zajednice i opštinama Bileća, Berkovići i Trebinje. On je istakao i značaj ovog puta za privredu, podsjećajući da su u punom jeku radovi na sistemu „Gornji horizonti“.

GM_2.JPG (326 KB)

Izvor: Radio Nevesinje

BONUS VIDEO

Slični članci

Vladan Arizanović opet u dresu Leotara: Srce me vuklo u Trebinje

Urednik

Muzička promenada za publiku u Gacku

Urednik

Monodrama „Nenapisana pisma“ na platou Muzeja Hercegovine u Trebinju

Urednik

Kameni most u novom sjaju — završeno pjeskarenje

Urednik

Sve veći interes za studiranje u Trebinju

Urednik

U Mostaru održan Festival Vinske ceste Hercegovine

Urednik

Iz Kulturno sportskog centra Gacko najavljuju: Vaterpolo spektakl na jezeru Vrba

Urednik

Brojni kulturno zabavni programi duž hercegnovske rivijere

Urednik

Na programu 149. Nevesinjske olimpijade 50 disciplina, uvećan nagradni fond

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više