Magazin

Ovi horoskopski znaci svakoga izluđuju

Njihovo ponašanje, stav ili riječi mogu da vas razbjesne u sekundi, a da oni to čak i ne primijete. Ne brinite, nije do toga što ne mare za vas- oni su jednostavno takvi.

Ovi znaci zodijaka su rođeni da istanjuju živce i izazivaju bijes kod ljudi oko sebe, a da nisu ni svjesni šta su uradili ili rekli… Njihovo ponašanje, stav ili riječi mogu vas natjerati da pobjesnite:

Lav

Misli da je sladak i da dovodi do ludila ljude oko sebe na pozitivan način. Greška! On ljude jednostavno, pa … izluđuje! Lav vjeruje da je nepogrešiv i da će mu biti oprošteno šta god da uradi. Većinu vremena je sebičan, grub i egocentričan. Naravno da sve ovo vidimo, ali na njegovu nesreću, on misli da je… sladak.

Strijelac

Strijelac je tip koji će lako odustati od vas ako nađe nešto bolje ili ako mu se ponudi nešto zanimljivije za njegov ukus. Možda ste ga zvali i čekate da se pojavi a on se ni ne trudi da vam to kaže… neće doći jer mu se nešto desilo. Radi ono što voli i sve do čega mu je stalo je da se zabavlja. Da li će vas prodati u poslednjem trenutku – zavisi od vas.

Ovan

On će slušati šta imate da kažete, ali vas je već to otpisao i radiće samo ono šta želi i ima na umu. Svaki pokušaj da ga smirite ili posavjetujete obično ima suprotan efekat. Neće praviti kompromise i mijenjati svoj raspored ni za koga. Ako hoćeš, prati ga, inače… svako će svojim putem. Ići će vam na živce jer želi šta god vidi ovdje i sada.

Jarac

Ako se odluči na nešto, svijet će biti uništen, on će to i ostvariti. Ako imate ideju, on će je saslušati, obraditi je i na kraju učiniti svojom. On želi da igra pošteno i u sopstvenom umu smatra da je najbolje da sluša i bude otvoren za nove ideje i prijedloge. Ali! Ako se desi da podbacite, znate da ćete čuti “Rekao sam ti” ili “Rekao bih ti, samo da si me pitao”.

Blizanac

Nikada ne shvata stvari ozbiljno i nikada neće shvatati tuđe planove. Kada Blizanci imaju na umu plan, oni će ga realizovati, a onda… odustanu uz put. Uvijek želi da ima posljednju riječ, uvijek će se truditi da izvrne stvari i predstavi ih onako kako mu odgovara, piše lepotaizdravlje.rs.

 

 

 

Izvor: Prva.rs

BONUS VIDEO

Slični članci

Ovo su idealne temperature prostorija u stanu

Urednik

Horoskopski znakovi koji utjehu traže u hrani

Urednik

Zašto nam je potreban vitamin D tokom zime i kako ga dobiti?

Urednik

Ovo su najgore domaćice Zodijaka: Od šerpe i varjače beže glavom bez obzira!

Urednik

Ovi horoskopski znaci ne varaju svoje partnere

Urednik

Da li je grijeh odbiti kumstvo na vjenčanju ili krštenju

Urednik

Kako muški pripadnici zodijaka pokazuju da vas vole?

Urednik

9 savjeta za roditelje da nauče djecu strpljenju

Urednik

Ovi horoskopski znakovi rade šta god požele

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više