Magazin

Ovo su najbolje astro kombinacije za ljubav

Najbolje kombinacije Zodijaka: Lav i Vaga do kraja svog života, Vage će srodnu dušu pronaći u vrckastim Blizancima, susret Device i Bika često ispadne fatalan, a Rakovi i Škorpije imaće slična seksualna maštanja.

Ovan

Najbolje kombinacije: Ovnovi će se odlično slagati s Blizancima, s kojima će imati kvalitetnu komunikaciju i razumevanje, a i s Lavovima, s kojima ih očekuje usklađen osećajni život. Seksualno čine savršen spoj. Nadahnut odnos Ovnovi će imati i sa Strelcima – spontano se privlače čim se ugledaju. Zajednička im je ljubav prema putovanjima, zabavi i društvu. Skoro savršenu ljubavnu kombinaciju Ovan će imati s Vodolijama. Kod njih retko ima ljubomore i daju sebi dovoljno slobode, a s godinama postanu neraskidivo povezani.

Najbolji za seks: Vaga. Odnos im je prožet suprotnostima, ali se nadopunjavaju. Vaga zna da popusti, što Ovnu odgovara. Seks im je buran, ali odličan.

Bik

Najbolje kombinacije: Nežan i topao odnos Bikovi će imati s Rakovima. Iako im je odnos bez prevelike vatre i uzbuđenja, veže ih ljubav prema porodici i deci. Oboje vole sigurnost doma i verni su jedno drugom. Čvrst odnos Bikovi će imati i s Devicama. Poštuju se, iskreni su i verni jedno prema drugom. Strastven odnos imaće s Jarcima, a kako oboje vole miran i siguran život, zajedničkim će snagama stvoriti mnogo toga. Seks im je jako dobar, a i retko se svađaju. Nežan, intuitivan odnos u kojem ima obilje romantike imaće s Ribama. Bik zna da prašta, a Riba da trpi. U seksu se dobro nadopunjuju, oboje su mazni, ali i erotični, piše Miss7zdrava.24sata.hr.

Najbolji seks: Škorpija. Ili se vole ili mrze – sredine nema. U seksu se odlično slažu i to ih drži zajedno.

Blizanci

Najbolje kombinacije: Dobro slaganje će imati s Ovnom pa će to biti skladan par koji se dobro razume. Oboje su komunikativni i zabavljaju jedno drugog. Druželjubivi su i veseli, vole izlaske i putovanja, a i u seksu se dobro nadopunjuju. S Lavom će takođe imati dobre odnose. Spaja ih lakoća komunikacije i razumevanja, a u seksu su oboje nezasiti. Solidno slaganje Blizanci će imati i s Vagama. Odlično se sporazumevaju, planiraju i dogovaraju. Zabavni su, a i u intimnom životu imaju mnogo dinamike. Lepo se slažu i u krevetu, udovoljavajući jedno drugom. Blizanci se odlično slažu i s Vodolijama pa postaju zabavan par koji je stvoren jedno za drugo. Oboje su nemirni, vrckavi, željni akcije i uzbuđenja.

Najbolji za seks: Strelci. Čim se ugledaju, privlače se kao magnet. Puni su suprotnosti, svađaju se, a mire u krevetu. Neizvestan odnos. Lav voli privatnost, a Devica vrata doma otvara prijateljima

Rak

Najbolje kombinacije: Stabilnu vezu Rak će imati s Bikom. Oboje su veliki gurmani i uživaju u dobrom jelu, a znaju da ugađaju i popuštaju. Poštuju se i lepo se slažu. Rak se dobro razume i s Devicom, naročito ako uspe da izađe na kraj s Devičinom sumnjičavom prirodom. Oboma je potrebno mnogo sigurnosti i to daju jedno drugom u neograničenim količinama, što ih još više povezuje. Ali možda će najpotentniji odnos imati sa Škorpijom. Oboje su emotivni, čitaju jedno drugo kao otvorenu knjigu. U seksu su vatreni i bez mnogo reči ispunjavaju jedno drugom želje i potrebe. Kad se Rak susretne s Ribom, često to bude ljubav na prvi pogled. Oboje su intuitivni, mazni i nežni – vrlo su slični. Poštuju mišljenje onog drugog.

Najbolji za seks: Jarac. To je strastven odnos nabijen vrelim emocijama. S vremenom se smire, bolje upoznaju i postanu privrženiji.

Lav

Najbolje kombinacije: Spoji li se Lav s Ovnom, biće to strastvena veza u kojoj dominira snažna fizička privlačnost. Ne mogu jedno bez drugog, a uspešni su i kao poslovni partneri. Veza s Blizancima takođe će biti lepa, jer će biti odličan spoj intelekta i snage. Interesi su im zajednički, a fizički privlačnost snažna. Oboje su maštoviti i razigrani i znaju dobro da se zabave, pa im veza frca pozitivnom energijom. Uđe li Lav u vezu s Vagom, biće jako kompatibilni. Oboje su društveni i vole život na visokoj nozi. Seksualno se sjajno slažu. Drže se za ruke i kad su već stariji ljubavni par. Odnos koji obećava biće i onaj sa Strelcom. Oboje su dinamični i društveni. Slažu se i u postelji. Strelac traži akciju, a Lav mu to zna pružiti.

Najbolji za seks: Vodolija. Snažno se privlače već na prvi pogled. Uz mnogo kompromisa s obe strane, mogu da imaju skladnu vezu. Čak i ako prekinu odnos, opet se vraćaju jedno drugom.

Devica

Najbolje kombinacije: Susret s Bikovima za Device često bude fatalan. Odlični su prijatelji, bračni partneri i ljubavnici, a lako se združe i u poslovne partnere. Oboje na život gledaju realno, vrlo su slični, a kako su i strastveni, ni u postelji im ne manjka inspiracije. Lepo slaganje imaće i s Rakom. Oboje su ranjivi i osetljivi i paze da jedno drugog ne povrede. U seksu će se jako dobro slagati sa Škorpijama. Devica je nešto sramežljivija pa je čulna Škorpija oslobađa svih emotivnih kočnica. I Jarac je jedan od partnera s kojim Devica može imati lepu vezu. To će biti stabilan odnos u kojem ima mnogo međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Najbolji za seks:
Ribe. Snažno se privlače i imaju odnos prožeti strašću i romantikom.

Vaga

Najbolje kombinacije: Lep i sadržajan odnos Vage će imati s Blizancima. Oboje su komunikativni, zabavni i druželjubivi i sličnih su pogleda na život. Retko kada si prigovaraju, uglavnom dobra veza koja s godinama biva sve čvršća. Dobro slaganje imaće i s Lavom pa će uživati jedno u drugom. Vrlo su slični i pružaju si potporu. Vaga se divi Lavu u čemu on uživa i uzvraća na isti način. Sa Strelcom će Vaga imati prijatnu, zabavnu i izuzetno seksualnu vezu. Oboje su društveni i znaju da se zabave. I s Vodolijom se Vaga lepo slaže pa su kao stvoreni jedno za drugo. Stalno se zavode i šarmiraju i jako su kompatibilni. Seks im je strastven i nikad si ne dosade.

Najbolji za seks: Ovan. Snažno se privlače, strasti sevaju u krevetu i tu se najbolje slažu. Često se svađaju, ali i brzo mire.

Škorpija

Najbolje kombinacije: Škorpije se jako lepo slažu s Rakovima. Oboje su istih maštanja i želja u seksu. Nadopunjavaju se, podupiru jedno drugog pa izgrade odnos pun poverenja. Njihova je veza uzbudljiva, nikako ne mogu da dosade jedno drugom. Škorpija će solidan odnos imati i s Devicama. Ali oboje su zlopamtila i stalno nešto prigovaraju. Ali kako se telesno snažno privlače, brzo se pomire u spavaćoj sobi. Veza s Jarcem brzo će postati čvrsta, a kako su oboje posesivni i teško praštaju, paze da jedno drugog ne povrede. Ali najbolje će slaganje imati s Ribom. Oboje traže mnogo ljubavi i pažnje i to si daju u velikim količinama.

Najbolji za seks: Bik. To je prava fatalna veza puna uzbuđenja i strasti. Prekinu, pa se opet spoje novim žarom. U krevetu su oboje neutaživi i glasni.

Strelac

Najbolje kombinacije: S Ovnom će imati strastvenu vezu. Oboje su temperamentni, bučni i svadljivi, ali se i brzo pomire. Ovo je veza koja može dugo da traje jer se privlače kao magnet. Dobru vezu imaće i s Vagom, ali kako oboje vole društvo i zabavu, lako se mogu okrenuti nekom drugom. Odlična astrološka kombinacija su i Strelac – Lav. Oboje vole društvo i zabavu. U seksu su vatreni i željni jedno drugog. Odnos prožet razumevanjem imaće i s Vodolijom. Oboje su liberalnih shvatanja pa jedno drugom daju slobodu.

Najbolji za seks: Blizanci. Fizička privlačnost javlja se već na prvi pogled. Različiti su, ali odlično se nadopunjuju.

Jarac

Najbolje kombinacije: Odlično slaganje Jarac će imati s Bikom. Oboje su praktični i realni, lako se dogovaraju oko svega. I u seksu su kompatibilni, a s godinama njihova veza postaje još dublja i bliskija. Skladan odnos očekuje ih i s Devicama. Imaju sličan stav prema životnim vrednostima. Intuitivnu vezu imaće i s Ribama. Nežna će Riba podržavati Jarca u karijeri, a ovaj će to znati da ceni.

Najbolji za seks: Rak. Taj znak ceni Jarčevu ekonomičnost, ali mu zamera na hladnoći. Ali s vremenom, Jarac postaje otvoreniji, a seksualni odnosi sve burniji.

Vodolija

Najbolje kombinacije: Kad se susretnu Vodolija i Ovan, ko koga više privlači teško je reći. Oboje su dinamični i energični i odgovaraju jedno drugom. Ni s vremenom se njihov zanos i ljubav neće ugasiti. Odlične odnose Vodolija će imati i s Blizancima. Biće to zabavan i zanimljiv par, a kako su oba znaka individualisti neće sputavati jedno drugog. Ako se posvađaju, brzo se pomire i obnove poverenje. Slično će biti i ako su u vezi s Vagom. Lepo će se slagati i ako su u vezi sa Strelcom. Znaju dobro da se zabave i imaju sličan smisao za humor.

Najbolji za seks: Lav. U seksu su savršeni partneri. Iako različiti, spaja ih snažna hemija privlačnosti. Stalno ratuju, svađaju se i mire, ali ostaju zajedno do kraja jer ne mogu jedno bez drugog.

Ribe

Najbolje kombinacije: Jako dobro slaganje imaće s Bikom. Biće to kvalitetna veza pod uslovom da je Bik taj koji rešava sve probleme. Oboje su kućni tipovi i privrženi jedno drugom. Veza im odiše skladom, romantikom i nežnošću. Vrlo emotivan odnos imaće se Rakom. Susretnu li se s Škorpijom, razumeće se i bez glasnog izražavanja svojih želja. Jedina smetnja odnosu je to što su oboje ljubomorni, ali srećom brzo se pomire.

Najbolji za seks: Devica. Devica će Ribi dati čvrst oslonac, a u krevetu će sevati iskre strasti.

 

 

Izvor: Prva.rs

BONUS VIDEO

Slični članci

Rođeni na ove datume ne mogu biti siromašni

Urednik

Tri prijedloga za ručak u toku posta

Urednik

Dva horoskopska para koja su rođena jedno za drugo: U paru su dobitna kombinacija

Urednik

Svaki horoskopski znak ima svoju tajnu, koja je vaša?

Urednik

Pogledajte najstarije srpsko drvo, posadio ga je car Dušan Silni

Urednik

Evo kako pravilno tretirati vaš automobil tokom hladnih dana

Urednik

Tri znaka ući će u narednu godinu s puno više novca, a nekima se smiješi i džekpot

Urednik

Kako ojačati imunitet u zimskim danima

Urednik

Slavski bonton: Kako treba da se ponašaju domaćin i gost

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više