Magazin

Sljedeća sedmica će donijeti ostvarenje velike zelje za ova dva znaka

Ako ste rođeni u znaku lava ili jarca, znajte da iznenađenja bez imalo sumnje slijede u narednoj sedmici.

LAV

U idućoj sedmici ćete moći da kažete da ste dobili ono sto želite. Neko iz vaše prošlosti sa vama želi da nastavi tamo gdje je stao. Vi toga niste svjesni. Došlo je vreme da se uvjerite u to da vas neko voli. Da je nekome stalo do toga da vas usreći, da vam dokaze na djelu, da se kaje što nije umio da vas cijeni.

Ako odlučite da toj osobi date priliku, imajte na umu da će to biti najbolja moguća odluka, jer ako vi osjećate ljubav-treba da znate ljubav i imate.

Sljedeća sedmica donijeće iznenađenja i na polju karijere. Vrlo je moguće da ćete dobiti priliku da napredujete na polju posla. Možda ćete dobiti poslovnu ponudu koja će biti oličenje onoga o čemu ste maštali.

Nema razloga da vas bude strah. Vi ste znak Zodijaka koji će moći svima oko sebe da dokaže koliko je dobar u onome što radi.

JARAC

Sljedeca sedmica za vas će biti prilika da vam krene na bolje. Istina je da vas čeka mnogo posla, kao i da imate velike planove. Ali, ono sto je vrlo vazno da kažemo jeste i to da postoji osoba koja koja prema vama gaji jake emocije. Da ste vi voljeni iako je izvesno da vi toga niste svjesni.

Morate znati da je pitanje vaše sreće u vašim rukama i da ste znak koji će moći da kaže da je dobio on što je želio. Svakako da će ovo biti period tokom kojeg će i nemoguće biti moguće.

Ali, najveće iznenađenje slijedi za vas tako sto će vam neko tražiti oproštaj. Neko je zapravo spreman da se bori za to da vam se vrati u život. Možda je to bivša ljubav ali su isto tako velike šanse  da ćete spoznati da ste voljeni, i da neko sa vama želi da nastavi tamo gdje je stao.

Dolaze dani tokom kojih ćete ostvariti svoju veliku želju. Činili ste dobro, vrijeme je da vam se dobrim i vrati. Dajte sebi vremena za sve.

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Opština nagradila najbolje učenike besplatnim ljetovanjem u Herceg Novom

Urednik

Krajem juna dva znaka horoskopa dobiće neočekivani novac

Urednik

Vanilica u cirkusu: Nasmijte se, ovo nije skrivena kamera

Urednik

Autentične turističke destinacije: Najljepše plaže u Bosni i Hercegovini

Urednik

Ovi horoskopski znaci su „kraljevi“ ljeta

Urednik

Preporučena temperatura za frižider i zamrzivač: Zapamtite ove savjete

Urednik

Za šta je sve sposobna vještačka inteligencija?

Urednik

Bez ovoga se u Jugoslaviji nije išlo u goste: Kilogram kocke, 100 grama kafe i ovaj slatkiš!

Urednik

Ova 4 znaka upoznaće srodnu dušu do kraja juna

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više