>
Magazin

Subota: Baš danas se našao neko da iskritikuje Strelčeve, ali ih to neće doticati

Neki znakovi će danas pronaći svoj mir i ništa neće moći da im poremeti novostečeni spokoj. A da li ćete i vi biti među tim srećnicima?

OVAN

Danas je potreban ozbiljan razgovor sa kolegama , da biste izvukli maksimum mogućnosti. Mnoštvo prilika I dobro raspoloženje. Mogućnost finansijskog priliva. Dan odličan za izlazak i nova poznanstva, možete osvojiti nekoga na prečac.

BIK

Svesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite dramu bespotrebno.

BLIZANCI

Vaš uticaj u poslovnom okruženju je jak i možete promeniti neke situacije za koje ste mislili da ih nećete pomeriti sa mrtve tačke. Moguće je da će vas obaveze vući na više strana, ali uspevate da se snađete. Neko vam pokazuje svoju zainteresovanost.

RAK

Možda niste sigurni da li je vreme da pokrećete neke priče i krenete ka ostvarenju planova, ali vremena za čekanje više nemate. Savladajte trenutnu nesigurnost i aktivirajte se. Malo ste posesivniji prema voljenoj osobi, sve zbog straha od gubitka.

LAV

Možda nije baš savršeno vreme za rešavanje nekih obaveza, ali danas ste u dobrom raspoloženju, pa je potrebno da se aktivirate. Ako se od vas zahteva odgovornost, dobro razmislite da li možete da se nosite sa time. Mirno veče sa voljenom osobom.

DEVICA

U dosta ste boljem i stabilnijem raspoloženju, pa će vam biti lako da sredite propuste koje ste možda načinili prema saradnicima. Bilo bi divno kada biste popodne iskoristili da porazgovarate sa voljenom osobom i sredite jednu napetu situaciju.

VAGA

Poslovno okruženje donosi velike promene, pa ćete brzo zaboraviti da ste bili nesigurni po nekim pitanjima. Šanse koje vam se ukazuju vrede i ne bi ih trebalo propustiti. Danas su naglašene mogućnosti za flertovanja, za nova poznanstva.

ŠKORPIJA

Našli ste dovoljno mira u sebi i spremni ste da se drugačije postavite u nekim situacijama. Osećate se odlično i imate stvari pod kontrolom. U susretu sa emotivnim partnerom ponovo pokazujete najbolji deo sebe, raspoloženje i smeh.

STRELAC

Odličan je momenat da napravite promene u organizaciji i na lakši način završite obaveze koje vas opterećuju. Neki ljudi će pokušavati da vas kritikuju, ali će se to odbijati od vas. Izađite voljenoj osobi u susret po jednom pitanju.

JARAC

U savršenom ste raspoloženju i ponovo imate osećaj da vas čekaju dobre stvari na vašem putu. Možda ovaj optimizam jeste preteran, ali vam je neophodan posle situacija iz prethodnih dana. Ljubav danas funkcioniše baš kako treba.

VODOLIJA

Potrebno vam je malo mira i tišine da biste razmislili i o svojoj situaciji ali i da biste doneli odluke. Nemojte se opterećivati, odvojite deo dana i za sve ono vezano za emocije, jer neki dobri momenti čekaju na vas sa voljenom osobom.

RIBE

Malo će vam biti problem da organizujete sve ono što ste zamislili, ali – dan je pogodan za sređivanje poslovnih situacija i bićete zadovoljni učinkom. Potrebno vam je više vremena sa voljenom osobom i nećete odustati od svojih planova.

 

 

Izvor: PRVA

Slični članci

Zubari prepuni, Britanci sami vade zube

Redakcija

Horoskop: Ribe „privatnici“ će dobiti dobar poslovni predlog

Redakcija

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Redakcija

Znakovi Zodijaka koji duboko vole i veruju u duge veze

Redakcija

Horoskop za narednu sedmicu

Redakcija

Kako lektor kaže: Koliko orasa treba za dobru tortu? Ili oraha?

Redakcija

Sipao gorivo, zapalio cigaretu, ali i svoj automobil

Redakcija

Kratak san ugrožava zdravlje za 15 odsto

Redakcija

Astro znaci koji se najbolje ljube, da li ste među njima?

Redakcija

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više