Magazin

Tri posebna horoskopska znaka: Svima idu na nerve, a svi im se potajno dive

Lavovi su umišljeni, Škorpije večni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice… Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ali istina je puno dublja i u suštini iznenađujuća.

Lav

Najčešći opisi: Besni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se šepuri s 12 torbi za kupovinu, zuri u prednju kameru svog telefona i glasno razgovara telefonom.

Stvarnost: Lavovi se „napajaju“ kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi da zrači svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i da prenese tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele da vas motivišu svojim rečima, da vas pokrenu svojom muzikom i oduševe vas ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.

2. Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterisani kao prijatelji koji često menjaju mišljenja, a i stavove.

Stvarnost: Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je verovatno zato što imaju puno toga na pameti.

Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi, možda će hteti da vam kažu sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini su jako dobri slušaoci i sagovornici. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvatajući različitosti i posebnosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućava im da uspostave odnos bilo s kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.

3. Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi.

Stvarnost: Svakako, Škorpija je tajanstvena, ali to nije zato što ima zle skrivene namere. Pre nego što odluče da se nekome povere, s tim čovekom moraju sigurno da se osećaju.

Prazni pogledi i crni humor štite Škorpijin duboki emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znaci, a često se čine kao santa leda. Jednom kad se uvere da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnost počinje da se topi i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

 

Izvor: Prva.rs

BONUS VIDEO

Slični članci

Gatačkim poljem cvjetaju “košute“

Urednik

Ovi znakovi privlače kao magnet!

Urednik

Koliko je iPhone 16 Pro Max veći od prethodnika?

Urednik

Nedjeljni horoskop od 20. do 26. maja

Urednik

Koliko će biti životni vijek u 2050. godini?

Urednik

Poznat raspored nastupa izvođača na „Nektar OK festu“

Urednik

Ovi horoskopski znaci kriju emocije od drugih

Urednik

Savjeti za održavanje najljepših orhideja ove sezone

Urednik

Banje: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više