Hercegovina Naše priče Vijesti

VIDEO / „Jutro sa Padrinom“: Birali ste najboljeg trebinjskog direktora javne ustanove, mi ga predstavljamo

Treća u nizu anketa koju smo objavili na našem portalu u subotu 22. februara privukla je do sada najveću pažnju naših pratilaca. Prema Google Analytics stranica na kojoj je postavljena anketa zabilježila je 32.950 posjeta i poslije nepunih šest dana uzbudljive trke dobili smo novog osvajača “Padrinove zlatne šolje“.

Zbog specifičnosti pravila ankete koje smo odredili (da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa) odgovor na pitanje „Ko je po vašem sudu najbolji direktor/menadžer javne ustanove u Trebinju“ dobili smo 8.674 puta.

Prema očekivanjima, najviše posjetilaca je sa područja Trebinja njih 14.354 (ili 45,22 %).

Takođe, moramo istaći da je u ovoj anketi zabilježen najveći broj nepravilnosti jer je su za gotovo polovinu kandidata zabilježeni glasovi koji su stigli pomoću aplikacija koje “skrivaju” IP adresu i djelimično omogućavaju multiplikaciju glasova.

S obzirom da smo morali ručno prebrojati ove glasove odlučili smo da ne izlazimo u javnost sa tačnim brojem glasova po kandidatu pojedinačno, jer naša redakcija nema podatak da li su ovi glasovi stigli voljom učesnika u anketi ili na neki drugi način.

Nije nam bila želja da kompromitujemo rad bilo kog od nosilaca najviših funkcija u javnim ustanovama Grada Trebinja, već samo da građanima omogućimo da iz svoje perspektive ocjene njihov rad.

Najveći broj vaših glasova (poslije umanjenja za nevažeće glasove) osvojio je direktor Javnog preduzeća “Radnik” Danijel Rašović koji je sakupio 1.211 vaših glasova, koji je kako smo i najavili bio gost „Jutra sa Padrinom“ gdje smo imali priliku da mu uručimo i naš simbolični poklon “Padrinovu zlatnu šolju”

Pogledajte i poslušajte šta je o JP “Radnik”, sebi kao rukovodiocu, ali i našoj anketi i svom privatnom životu rekao Danijel Rašović:

 

 

Pratite i dalje naš portal, a već od danas poslijepodne do narednog četvrtka biće vam dostupna naša nova anketa sa jednim veoma zanimljivim pitanjem na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo „portal i radio koji slušaju isključivo vas“.

 

HP, februar 2020.

BONUS VIDEO

Slični članci

U Boračkom jezeru kompletna voda se izmjeni za 54 dana

Urednik

U galeriji Kulturnog centra Trebinje otvorena izložba grafika Marije Kapisode (FOTO)

Urednik

Projekat „Socijalizacija djece Republike Srpske“ – Šeranić svirao, pjevao, pa zaigrao kolo sa učesnicima

Urednik

Vozačima oprez – Pojačana frekvencija vozila, posebno na granični prelazima

Urednik

U ponedeljak počinje „Ljetni turnir u malom fudbalu Gacko 2024“

Urednik

Predstojeća noć će biti tropska: Danas do 40 stepeni!

Urednik

Posebna „last minute“ ponuda u Apartmanima Knežev konak u Gradu Sunca

Urednik

Priča koja vraća vjeru da ipak dolaze ljepša vremena: Željko iz Srbije donira jetru mladom Mostarcu

Urednik

Na mističnom mjestu u Hercegovini temperatura nikad ne prelazi 11 stepeni (VIDEO)

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više