Hercegovina Naše priče Vijesti

Birali ste najboljeg predstavnika naroda u Skupštini Grada Trebinja, a mi vam ga predstavljamo

I posljednja anketa koju smo objavili na našem portalu privukla je veliku pažnju građana naše regije, posebno Trebinja, ali i brojnih posjetilaca našeg portala van Hercegovine.

Prema podacima Google Analytics anketa sa pitanjem „Ko je po vama najbolji predstavnik naroda u Skupštini Grada Trebinja“ je zabilježila 21.361 vaših posjeta i poslije nepunih sedam dana veoma uzbudljivog glasanja dobili smo novog osvajača „Padrinove zlatne šolje”.

Zbog pravila ankete koje smo odredili, da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa, odgovor na pitanje „Ko je po vašem sudu najbolji predstavnik naroda u Skupštini Grada Trebinja“ naši posjetioci su dali 6.022 puta.

Najveći broj vaših glasova osvojio je odbornik u Skupštini Grada Trebinja Milutin Mastilović sa 1,620 vaša glasa, koji je kako smo i najavili bio gost u studio Padrino radija, gdje smo imali priliku da mu uručimo i naš simbolični poklon „Padrinovu zlatnu šolju“.

Mrtvu trku za prvo mjesto od prvog dana objavljivanja ankete sa Mastilovićem je vodio Miljan Vuković sa osvojenih 1,147 glasova.

Trećeplasirani Srđan Simović osvojio je 472, dok je četvrto mjesto zauzeo Zoran Anđušić sa 452 vaša glasa. Peti je bio Bojan Šapurić sa 411 glasova.

Pogledajte i poslušajte šta je Milutin Mastilović rekao o sebi kao odborniku, ali i privatnom životu, šta misli o ovakvoj i sličnim anketama, te kakvi su rezultati rada Skupštine Grada Trebinja:

 

 

 

 

 

 

HP, jun 2020.

BONUS VIDEO

Slični članci

Crveno svjetlo poskupljenju obuke za vozače

Urednik

Nestala Marija Spaić iz Trebinja, u toku potraga

Urednik

Naprava sa tajmerom eksplodirala ispred Bolnice u Trebinju

Urednik

Svjetski dan bez automobila – Učinimo nešto dobro za našu planetu

Urednik

Poziv vjernicima na doček patrijarha u subotu u 19 časova i na liturgiju u nedjelju u 9 časova

Urednik

Spasavanje sela i očuvanje porodice: Srbija mladim bračnim parovima kupuje kuće i imanja

Urednik

Drapić: U Ljubinju otvorena radna mjesta, a realizuju se i infrastrukturni projekti

Urednik

Bolan početak školske godine: Iz “Ribnikara” se ispisalo 60 učenika, niko nije htio da bude direktor

Urednik

Cijene svadbenih proslava veće za oko 30 odsto nego prošle godine

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više