Hercegovina Naše priče Vijesti

“Padrinovi mališani” dokazali da su vaša omiljena emisija: 27. epizoda ostvarila rekordne video preglede

Video i audio emisija “Padrinovi mališani”, koju naša redakcija realizuje već duže od pola godine, protekle sedmice je zabilježila rekordnu gledanost.

Posljednja epizoda televizijske forme naše emisije, koja se krajem svake sedmice emituje posredstvom internet platformi Facebook, Instagram i Youtube, kao i posredstvom našeg portala zabilježila je tokom protekla četiri dana rekordnu gledanost. Uz pomenute video preglede, emisija se emituje i na talasima Padrino radija svakog petka od 12 časova i kao radijska forma je jedna od najomiljenijih kod naših slušalaca.

Kratka forma emisije, autora i voditelja Ivane Kardum, nastala je u saradnji sa Javnom ustanovom “Naša radost” iz Trebinja i u njoj naši mališani iznose svoja razmišljanja i stavove na zadate teme, te daju izuzetno zanimljive i duhovite odgovore. Serijal je produkcijski urađen u “Full HD” rezoluciji i u rangu je sa savremenim televizijskim sadržajima, što je strateški pravac djelovanja HP media grupe u narednom periodu.

Naš kreativni tim već tokom mjeseca marta kreće u realizaciju novog, ambicioznog i potpuno smo sigurni izuzetno gledanog i zanimljivog video serijala, a u toku su pregovori da, osim na internet platformama, novi sadržaj bude emitovan na jednoj od kablovskih televizija u Republici Srpskoj.

POGLEDAJTE 27. EPIZODU “PADRINOVIH MALIŠANA”:

 

 

 

HP, februar 2022.

BONUS VIDEO

Slični članci

„Gorica fest“: Prikupljeni novac darovan u humanitarne svrhe

Urednik

Za četvrtak pomjeren koncert grupe „Osvajači“

Urednik

Mostar: Automobilom udario tri tinejdžerke dok su izlazile iz autobusa

Urednik

Kvalitet svih proizvoda u Srpskoj se redovno provjerava

Urednik

U porastu broj zaraženih koronavirusom u regionu, ima li razloga za zabrinutost

Urednik

Grad Čapljina pomaže mladima prilikom kupovine prve nekretnine

Urednik

Mračna predviđanja za ekonomski rast u BiH: Manji nego što se očekivalo

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja dana

Urednik

Šverc duvana za manje od dvije godine iz budžeta odnio 33 miliona KM

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više