Hercegovina Vijesti

Pomoć početnicima u poslovanju: Prijave za program Razvojne agencije Srpske traju do 26. aprila

Razvojna agencija Republike Srpske objavila je Javni poziv za učešće u Akcelerator programu koji će se provoditi na području Trebinja tokom maja i juna ove godine.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama i koje imaju potencijal za rast na tržištu. Programom je obezbjeđena podrška početnicima u poslovanju u cilju realizacije njihove poslovne ideje koja obuhvata besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podrška u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i povezivanje sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Rok za prijavu na javni poziv je do 26. aprila.

Кandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Ista osoba ne može biti član dva tima, niti istovremeno prijaviti ideju kao samostalni podnosilac i biti član tima. Više detalja o javnom pozivu, kao i obrazac za prijavu dostupan je na veb stranici Razvojne agencije RS i Preduzetničkom portalu Republike Srpske www.preduzetnickiportalsrpske.net.

Program se organizuje u saradnji sa sa Gradom Trebinje, Razvojnom agencijom Grada Trebinja, Opštinom Bileća i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

– Razvojna agencija Republike Srpske do sada je organizovala 7 ciklusa Akcelerator programa u Banjoj Luci, Prijedoru, Bileći, Trebinju, Palama, Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Ugljeviku. Porogram je uspješno završio 101 polaznik, a najboljim poslovnim idejama dodijeljeno je 50 nagrada vrijednosti više od 90.000 КM – podsjetili su iz Agencije.

 

 

Izvor: Srpska info

BONUS VIDEO

Slični članci

„Gorica fest“: Prikupljeni novac darovan u humanitarne svrhe

Urednik

Za četvrtak pomjeren koncert grupe „Osvajači“

Urednik

Mostar: Automobilom udario tri tinejdžerke dok su izlazile iz autobusa

Urednik

Kvalitet svih proizvoda u Srpskoj se redovno provjerava

Urednik

U porastu broj zaraženih koronavirusom u regionu, ima li razloga za zabrinutost

Urednik

Grad Čapljina pomaže mladima prilikom kupovine prve nekretnine

Urednik

Mračna predviđanja za ekonomski rast u BiH: Manji nego što se očekivalo

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja dana

Urednik

Šverc duvana za manje od dvije godine iz budžeta odnio 33 miliona KM

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više