Hercegovina

U Trebinju održana manifestacija „Defile bicikla“

Povodom Svjetskog dana bicikla, Gradska uprava u Trebinju organizovala je danas sportsko-rekreativnu manifestaciju „Defile bicikla“ za sve ljubitelje biciklizma od osam do 88 godina.

Start defilea bio je kod Dučićevog spomenika, odakle su biciklisti nastavili prema Palati pravde, vozeći se dalje južnom obilaznicom preko Mosta branilaca Trebinja do kružnog toka, a zatim nastavili Hercegovačkom ulicom i Dušanovom ulicom do Kamenog mosta, odakle su išli Ulicom Desanke Maksimović i pored bašte „Platani“ došli ponovo do Dučićevog spomenika.

Učesnike je pozdravila načelnica Odjeljenja za kulturu, obrazovanje i sport grada Trebinja Slađana Skočajić, koja je istakla da je ekološki učinak onoga što rade biciklisti nešto što zaslužuje pažnju gradske uprave.

– Vijeme koje dolazi nagovještava, ne samo potrebu, nego i obavezu da koristimo bicikla. Ono što je najvažnije, jeste da su se okupili najmlađi i da od strane policijskih službenika PU Trebinje čuju kratko predavanje o bicilizmu – istakla je Skočajićeva.

Prije defilea, službenici Policijske uprave održali su Mini školu na temu “Bezbjednost biciklista u saobraćaju“, a potom i kratki kviz sa dodjelom nagrada.

 

Izvor: RTRS

BONUS VIDEO

Slični članci

Glumica Marija Vicković od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

VIDEO / Trebinju nedostaju sezonski radnici

Urednik

Ne propustite nastup Emila Fetahovića u subotu veče u Kafeu „Poeta“

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ ugostila djecu sa Kosova i Metohije

Urednik

Razvoj odbojke i opstanak Hercegovine: Sastanak Rodoljuba Draškovića i ŽOK Gacko “RD Swisslion”

Urednik

Bojan Marović naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Trebinje: Sakupljači postali rijetkost kao i samoniklo bilje

Urednik

Trebinje i ove godine domaćin djeci sa Kosova i Metohije

Urednik

Lana Pudar u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više