Vijesti

Rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” u Gradu Sunca ispunio sve ciljeve

Četvrti rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” u Turističkom kompleksu “Grad Sunca Trebinje” uspješno je priveden kraju. Kamp je okupio mlade rukometaše iz Srbije i Bosne i Hercegovine, uzrasta od 10 do 18 godina, koji su tokom proteklih sedam dana imali priliku da uče i usavršavaju svoje vještine od trenerskog tima koji je predvodio proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović.

Bojinović je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima:

-Imali smo četrdesetak učesnika iz BiH i Srbije i ja sam prezadovoljan kako je sve proteklo. Očekujem da vrlo brzo ovaj kamp bude jedan od najboljih na ovim prostorima jer svake godine rastemo i podižemo ljestvicu na viši nivo. Uslovi za rad u “Gradu Sunca” su odlični, a mladi rukometaši, sem što se ističu u radu, primjerni su i svojim ponašanjem. Ono što me takođe raduje je da svake godine radimo sa igračima koji bi u budućnosti mogli dostići sam vrh u ovom sportu – istakao je Bojinović.

Proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović, poznat po svojoj bogatoj karijeri u kojoj je igrao za velike evropske klubove kao što su Barselona, Pari Sen Žermen, Monpelje i Ademar Leon, osvojio je 33 trofeja i postigao više od 2.000 golova. Sa selekcijom Jugoslavije osvojio je svjetsku bronzu 2001. godine, bio kapiten reprezentacije Srbije, a u Francuskoj je osvojio 11 šampionskih titula.

Rukometni kamp u “Gradu Sunca” poslednjeg dana posjetila je delegacije Grada Trebinja predvođena gradonačelnikom Mirkom Ćurićem.

BONUS VIDEO

Slični članci

Vladan Arizanović opet u dresu Leotara: Srce me vuklo u Trebinje

Urednik

Muzička promenada za publiku u Gacku

Urednik

Monodrama „Nenapisana pisma“ na platou Muzeja Hercegovine u Trebinju

Urednik

Kameni most u novom sjaju — završeno pjeskarenje

Urednik

Iz Kulturno sportskog centra Gacko najavljuju: Vaterpolo spektakl na jezeru Vrba

Urednik

Brojni kulturno zabavni programi duž hercegnovske rivijere

Urednik

Na programu 149. Nevesinjske olimpijade 50 disciplina, uvećan nagradni fond

Urednik

Ponovo stižu tropske noći

Urednik

Treći Vidovdanski turnir u Batkovićima završen trijumfom ekipe Kafe EKS

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više