Hercegovina Vijesti

Trebinje obilježava 15. septembar – Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Grad Trebinje zajedno sa Konzularnom kancelarijom Srbije u Trebinju organizuje sutra, 15. septembra, obilježavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, na Trgu slobode, u 10.30 časova.

Planirano je obraćanje gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića i konzula Republike Srbije u Trebinju Miroslava Markovića. Nakon toga će svi zajedno, učesnici programa i građani, moći da prate centralni događaj povodom ovog Dana koji se održava u Bijeljini.

Pozivamo građane i predstavnike institucija da se na svim zgradama republičkih institucija, javnih ustanova i preduzeća, privatnih preduzeća i objekata, kao i na svim javnim mjestima (trgovima, saobraćajnicama i sl.) istaknu zastave Republike Srpske.

Osim toga, koristimo ovu priliku da pozovemo sve građane Trebinja da na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, na vidno mjesto na svojim kućama, balkonima ili automobilima, istaknu srpsku trobojku, čime će se i naš grad pridružiti proslavi ovog značajnog praznika, koji zajedno proslavljaju Srpska i Srbija.

 

Izvor: Grad Trebinje

BONUS VIDEO

Slični članci

Najbogatiji srpski investitor odustao od ulaganja u RS

Urednik

Maslinarstvo u Hercegovini sve popularnije; U Manastiru Žitomislić 45 novih stabala

Urednik

Dječacima najzanimljivija „stop“ palica

Urednik

Hotel Aćimović zapošljava: Otvorene pozicije recepcioner, kuvarica, sobarica, portir

Urednik

Kako da škole postanu bezbjedna mjesta za đake

Urednik

Javni sektor u Srpskoj se pobunio, zbog rasta minimalca traže veće plate

Urednik

Osumnjičeni za krađu uglja u Gacku

Urednik

Servisne informacije za srijedu, 21. februar

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje danas?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više