Hercegovina Vijesti

Trebinje: Velika jesenja akcija uređenja grada

U Trebinju je danas počela velika jesenja akcija čišćenja i uređenja grada, koju organizuju „Komunalno“ preduzeće i JU „Ekologija i bezbjednost”.

Uz nadležne službe, u akciji učestvuju zaposleni u trebinjskim javnim ustanovama i preduzećima, učenici, sportski kolektivi, nevladine organizacije, dobrovoljna društva, volonteri Crvenog krsta i članovi vatrogasnih društava…

Direktor JU „Ekologija i bezbjednost“ Stevan Bekan kaže da je danas planirano čišćenje prilaza gradu, gradskih i prigradskih naselja, sakupljanje otpada, uklanjanje divljih deponija, kao i uređenje zelenih površina.

„Trebinje, prema mišljenju svih koji nas posjećuju, spada u red veoma uređenih i lijepih gradova, možda i najljepših u regionu. To nije zasluga samo nadležnih službi i odjeljenja – već svakako i građana Trebinja, koji vole svoj grad i vode o njemu brigu i zato velika hvala svima koji učestvuju u današnjoj akciji“, naveo je Bekan.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izrazio zahvalnost svim učesnicima u današnjoj akciji, jer kako kaže, ovo je grad svih nas i svi volimo ovaj grad.

„Profesionalci – iz Komunalnog preduzeća, Ekologije i bezbjednosti, dobrovoljnih vatrogasnih društava ovo rade svaki dan, a mi ćemo samo da im danas damo mali doprinos. Mislim da ovakve akcije dosta znače nadležnim službama. Posjetioci Trebinja imaju pozitivno mišljenje o čistoći našeg grada, a tome svi doprinosimo“, rekao je Ćurić.

 

Izvor: Grad Trebinje

BONUS VIDEO

Slični članci

Najbogatiji srpski investitor odustao od ulaganja u RS

Urednik

Maslinarstvo u Hercegovini sve popularnije; U Manastiru Žitomislić 45 novih stabala

Urednik

Dječacima najzanimljivija „stop“ palica

Urednik

Hotel Aćimović zapošljava: Otvorene pozicije recepcioner, kuvarica, sobarica, portir

Urednik

Kako da škole postanu bezbjedna mjesta za đake

Urednik

Javni sektor u Srpskoj se pobunio, zbog rasta minimalca traže veće plate

Urednik

Osumnjičeni za krađu uglja u Gacku

Urednik

Servisne informacije za srijedu, 21. februar

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje danas?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više