Hercegovina Vijesti

Trebinjski gimnazijalci najbolji na takmičenju iz fizike

Učenici Gimnazije “Jovan Dučić” Trebinje ostvarili su zapažene rezultate na regionalnom takmičenju iz fizike, koje je održano proteklog vikenda u Gacku, gdje su u kategorijama prvih, drugih i četvrtih razreda Trebinjci bili najbolji.

U kategoriji prvih razreda prvo mjesto osvojio je Savo Crnogorčević, učenik Gimnazije “Jovan Dučić” iz Trebinja, drugo mjesto osvojila je Milica Milošević, učenica SŠC “Aleksa Šantić” iz Nevesinja, a treće Andrija Rikalo, takođe učenik trebinjske Gimnazije.

U kategoriji drugih razreda prvo mjesto osvojio je Spasoje Kukurić, učenik Gimnazije “Jovan Dučić” iz Trebinja, drugo mjesto Stefan Vuković, učenik SŠC “Golub Kureš” iz Bileće, a treće mjesto osvojila je Maja Janković, takođe učenica trebinjske gimnazije.

Trebinjski gimnazijalac Ognjen Vujović bio je najbolji u kategoriji trećih razreda, dok je drugo mjesto pripalo Đorđu Dakoviću iz Bileće, a treće Vladimiru Zečeviću iz Nevesinja.

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto osvojila je Ivana Radovanović, učenica Gimnazije “Jovan Dučić” iz Trebinja, a drugo mjesto Jovana Rogan, učenica SŠC “Golub Kureš” iz Bileće.

Ovo je i novi uspjeh njihovih profesora Maksima Mičete, koji je bio mentor prvim i drugim razredima, kao i Nenada Grkovića, mentora trećih i četvrtih razreda.

 

Izvor: Vesna Duka, Nezavisne novine

BONUS VIDEO

Slični članci

Vidak Maljević šampion Balkana

Urednik

Snažno nevrijeme napravilo štetu u Mostaru i Čapljini

Urednik

𝗡𝗼𝘃𝗮 𝘁𝗿𝗶 𝗱𝗿ž𝗮𝘃𝗻𝗮 𝗽𝗿𝘃𝗮𝗸𝗮 𝘇𝗮 Džudo klub Leotar – Stariji pioniri najbolja ekipa u državi

Urednik

Upozorenje na oluje širom regiona, meteolarm upaljen i za dio BiH

Urednik

Patrijarh Porfirije: Zajedničkim naporima da svima bude bolje

Urednik

Predstava „Jefimija, Jelena Mrnjavčević“ pred kragujevačkom publikom

Urednik

Leotaru bodovi na prekunutom hercegovačkom derbiju

Urednik

Njegoševi dani u Herceg Novom

Urednik

Pucnjava u Mostaru, oštećna tri automobila

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više