Hercegovina Vijesti

U Hercegovini biraju “najpoželjnijeg neženju”: Ovo su kandidati

Nakon što je najavljeno da organizacija “Hercegovka godine” organizuje manifestaciju “biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”, na Fejsbuk stranici predstavljeni su kandidati.

Prijave su bile otvorene do 8. aprila, a izabrani finalisti stižu iz različitih gradova Hercegovine. Kandidati su iz Ljubuškog, Stoca, Širokog Brijega, Mostara, Posušja i Čapljine.

Glavno pravilo za prijavu navodilo je da kandidat mora biti Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja, a takođe u takmičenju su mogli učestvovati samo slobodni momci, razvedeni i udovci.

Na stranici su naveli da će glasanje trajati do 24. aprila ove godine, a to se može učiniti preko mejl adrese, na veb stranici organizacije, Fejsbuk stranici i partnerskim portalima.

Organizatori smatraju da je Hercegovina rasadnik dobrih, čestitih, poštenih, zgodnih i vrijednih ljudi. Podsjetimo prošle godine ovu titulu osvojio je Seid Masnica.

– Kroz ovu manifestaciju, osim što činimo vrijeme veselijim i optimističnijim, takođe promovišemo našu Hercegovinu, ljude i običaje ovog posebnog kraja – rekela je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”.

 

 

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Gaćinović niže uspjehe

Urednik

BiH će vjerovatno morati da uvozi struju

Urednik

“Ogradarima” 10. kolo Pab kviza

Urednik

Narodna biblioteka: U četvrtak književno veče Nataše Stanić

Urednik

Servisne informacije za utorak, 27. februar

Urednik

Nejednakost djece u vrtićima pod lupom

Urednik

Za deceniju u Srpskoj ugašeno 500 odjeljenja

Urednik

Upaljeni alarmi: Ljekare koji odlaze više neće imati ko da zamijeni

Urednik

Renovira se škola u trebinjskom naselju Dražin Do

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više