Hercegovina Naše priče

FOTO/ Srpski pisci na 18 lokacija u Trebinju

Citati Jovana Dučića, Alekse Šantića, Andrića, Njegoša, vladike Nikolaja Velimirovića, Desanke Maksimović i drugih slavnih srpskih pisaca i pjesnika od juče se nalaze na 18 outdoor oglasnih površina u Trebinju.

U pitanju je nova kampanja Padrino radija i HP media grupe, koji su poslije jednogodišnje pauze odlučili na kreativan način da se vrate promociji najslušanijeg trebinjske radio stanice i jednog od najuglednijih istočno-hercegovačkih internet portala.

Kako navode kreativni tvorci kampanje, ideja je da se na ovakav način svi građani Trebinja podsjete na istinske moralne i tradicionalne vrijednosti koje su izašle iz pera najumnijih srpskih glava, a koje su od osnivanja ugrađene u temelje poslovanja HP media grupe i Padrino radija.

Pored gore navedenih pisaca i pjesnika građani Trebinja imaju priliku da na velikim i manjim oglasnim površinama u centru grada čitaju i citate Moma Kapora, Petra Kočića, Meše Selimovića, Radoja Domanovića, Matije Bećkovića, vladike Grigorija i Duška Radovića.

Kampanja se, osim na oglasnim platformama HP media grupe, sprovodi i na medijima u vlasništvu Nove opreme Banjaluka, Led Euro media Banjaluka, te lanca kioska Đim trejd d.o.o. Trebinje.

Trebinje je odavno steklo epitet grada kulture, a kretori kampanje ovim žele da daju svoj skromni doprinos da to Trebinje u budućnosti i ostane, te da na ovakav način skrenu pažnju cijelog društva na to da su riječi umnih glava iz prošlosti i sadašnjosti najbolja vodilja kako da danas ostanemo vjerni istinskim vrijednostima, u brojnim izazovima koje moderno društvo sa sobom donosi.

Padrino radio je najslušanija radio stanica na području istočne Hercegovine, koja na svom području čujnosti po posljednjim anketama ima udio slušanosti od 36 odsto, kada su u pitanju aktivni slušaoci radija. Prije nekoliko dana ova radio stanica je ozvaničila saradnju sa regionalnim radio liderom Naxi radijom iz Beograda i uskoro će Padrino postati prva radio stanica iz Republike Srpske i BiH koja će ući u projekat Naxi Nacional, najslušaniju mrežu radio stanica u Srbiji. Portal Padrino.ba prema istraživanjima HP media grupe je drugi najposjećeniji portal u istočnoj Hercegovini.

Foto galerija:

Padrino, mart 2024.

8
5

BONUS VIDEO

Slični članci

„Đurologija” do posljednjeg mjesta napunila pozorišnu salu KC Trebinje

Urednik

Prilika za posao u Trebinju: MaxBet grupaciji potreban serviser

Urednik

Prodaje se stan 74 m2 na unikatnoj lokaciji u Trebinju

Urednik

Turneja od 50 koncarata: „Bijelo dugme“ najavilo koncert i u Trebinju 3. avgusta

Urednik

U Bileći promovisana knjiga „Poziv“ autorke Radmile Šinik

Urednik

Na izgradnji HE „Dabar“ angažovano 100 kineskih radnika

Urednik

Večeras u Trebinju nastupa Branko Đurić Đuro u njegovoj „Đurologiji“

Urednik

Potrebne spremačice za održavanje vila na Ivanici i osoba za održavanje bazena

Urednik

Supernova otvara novo prodajno mjesto u Trebinju

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više