Sport Vijesti

FK Leotar Trebinje prvi počinje pripreme

 Ko rano rani, dvije sreće grabi. U Fudbalskom klubu Leotar se, izgleda, vode ovom narodnom poslovicom jer će prvi krenuti s pripremama za novu sezonu i one će kompletno biti obavljene u Trebinju.

Razlog za rani start priprema je uigravanje ekipe. Novi trener Zoran Šaraba  je već predstavljen, a ekipa će početi  sa radom u 18 časova na stadionu “Police”.

Utakmice prvog kola Prve lige Republike Srpske su na rasporedu 10. avgusta, što znači da je pred igračima šest nedjelja napornog rada. Što se tiče igračkog kadra FK Leotar, od igrača iz prošle sezone na prozivku će se odazvati: Risto Perišić i Milan Vidaković (golmani), Darko Đajić, Zoran Milić, Filip Kolak, Matija Glogovac, Uroš Đuričković, Luka Begić, Luka Babić i Marko Pandžić. Ovaj spisak nije konačan, jer su u toku završni pregovori sa još nekoliko igrača. Iz mlađih kategorija priključiće se Igor Spaić, Teo Lakić i Mirko Vuković.

Od novih igrača, definitivan sporazum je postignut sa Filipom Vukajlovićem, koji je ponikao u Leotaru, ali je dvije godine nastupao za omladinske selekcije Zrinjskog, te sa golmanom Lukom Vujičićem, koji je branio u Kanadi i Čukaričkom, a posljednji klub mu je Omarska.

Izvor: Glas Srpske

BONUS VIDEO

Slični članci

Gradonačelnik Ćurić obišao porodice kojima je grana stabla uništila dio krova

Urednik

Veče poezije, muzike i sjećanja: Pero i Miloš Zubac u Narodnoj biblioteci Trebinje

Urednik

Premijera dokumentarno-igranog filma Nebojše Kolaka „Plameni jezici Ljeskovog Duba“ u Trebinju

Urednik

U Trebinju otvorena ljetna škola sporta

Urednik

Vaterpolisti „Leotara“ osvojili Prvi međunarodni turnir „Vidovdan 2024“

Urednik

Olujno nevrijeme pogodilo Trebinje; Pričinjena materijalna šteta (FOTO/VIDEO)

Urednik

Srpska bogatija za 27 beba: U Trebinju tri djevojčice

Urednik

Uživajte u dugom toplom ljetu

Urednik

Bubamarac, najomiljeniji trebinjski hor

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više