>
Biznis Hercegovina Naše priče

Nova turistička tačka Trebinja: „Aperitivo bar & shop“ Podruma Vukoje 1982

U skladu sa dugogodišnjom poslovnom strategijom Podruma Vukoje 1982, koja u hercegovačko podneblje kontinuirano donosi novitete sa globalne vinske scene, danas je svečano obilježen početak rada novog ugostiteljskog i prodajnog objekta ovog regionalnog lidera u proizvodnji vina.

Na lokalitetu vinograda Podruma Vukoje u Zasad polju, na samom ulasku u Trebinje uz magistralni put koji kao ovom gradu vodi iz pravca Ljubinja i Mostara, od sada je svim posjetiocima na raspolaganju Aperitivo bar i prodajni objekat njihovog proizvodnog asortimana, od prepoznatljivih i dobro poznatih vinskih etiketa, do alkoholnih destilata, popularne Grozde, njihovog vrhunskog džina, ali i likera i maslinovog ulja proizvedenog sa obližnje plantaže maslina.

Novu turističku priču i svojevrsni turistički „check-point“ za ljubitelje dobrog ukusa pobliže je predstavio direktor Radovan Vukoje.

„Ovdje imamo 30 hektara zasađenih vinovom lozom te hiljadu stabala maslina, kao i 600 stabala smokve i organsku farmu. Sve to skupa objedinili smo u jedan novi turistički proizvod, zajedno sa ovim objektom. Ideja je da prezentujemo naše proizvode na pravi način. Ovaj objekat biće dostupan svakome, svakom Trebinjcu ili turisti koji dođe u Trebinje i nadam se da ćemo postati jedna obavezna turistička tačka gdje će ljudi da se upoznaju sa ovom hercegovačkom pričom“, ističe Radovan Vukoje.

Objekat će svakodnevno raditi u periodu od 12 do 20 časova, osim nedjelje, a kapacitet je šezdeset osoba, ali će pružati i usluge turističkim grupama koje broje do 100 osoba.

„Podrumi Vukoje se bave vinskim turizmom jako dugo, od 2003. godine smo na vinskoj cesti. Ovdje prezentujemo naše destilate, grožđe, likere, naša vina i ovdje će moći da se organizuju turističke i individualne posjete prilikom kojih će ljudi moći da degustiraju naše destilate. Ne krijemo, naša ambicija je da ovo bude naš najposjećeniji objekat“, rekao nam je Radovan Vukoje.

U Podrumima Vukoje 1982 sve veći naglasak se stavlja na organsku proizvodnju, koja je odavno postala zaštitni znak vrhunskih vinara u svim razvijenim zemljama Evrope.

„Aperitivo bar & shop“ Podruma Vukoje odaje utisak objekta brižljivo osmišljenog u stilu prestižnih objekata ovog tipa u svijetu, istovremeno uklopljenog u ambijent autohtonog hercegovačkog vinograda.

Bilo da želite predahnuti od gradske vreve i popiti vrhunski espresso, osvježiti se ukusom vrhunskog džina u kombinaciji sa tonikom, klekom i autohtonim biljem Hercegovine ili se možda prepustiti čarima gutljaja omiljenog vina Podruma Vukoje novootvoreni Aperitivo bar biće vaš pravi izbor i iskorak u novo i očaravajuće iskustvo.

Najtoplije preporučujemo…

 

HP, avgust 2022.

 

Slični članci

Dr Sava Milojević potpisao ugovor u JZU Bolnica Trebinje

Redakcija

PU Trebinje: Trebinjac napao sugrađanina

Redakcija

Restoran Ognjište: U petak vas zabavljaju Butke i Dejo

Urednik

PU Trebinje: Od lica S.A. oduzet kokain

Redakcija

Kreativnost u poruci ili 3D oglašavanje

Redakcija

Rasvjetljen požar u Gacku

Redakcija

Nevesinjske etno grupe večeras priređuju koncert tradicije i izvornosti

Redakcija

Pojavio se vatreni crv u Jadranu i ujeo dječaka

Redakcija

Ljeto u Trebinju uz čaroliju klasične muzike

Redakcija

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više