Hercegovina Naše priče

Suzana Lukić naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Od ponedeljka, 15. aprila gošća emisije „Mojih 50“ je glumica Suzana Lukić.

Suzana Lukić je još jedna izvanredna glumica, koja potiče iz Kruševca.

Rođena je 22. oktobra 1984. godine, a nakon završene Gimnazije, diplomirala je glumu na Akademiji umjetnosti u Beogradu.

Ogromnu popularnost stekla je još dok je vodila popularnu dječiju emisiju „Tajni agent Izi“, a samo nekoliko godina kasnije oduševila je publiku ulogom u filmu „Hadersfild“ reditelja Ivana Živkovića. U ovom filmu pokazala je raskošni talenat i briljirala uz iskusnije kolege: Nebojšu Glogovca, Gorana Šušljika i Vojina Ćetkovića.

Mnogobrojna televizijska publika Suzanu pamti zahvaljujući popularnoj seriji „Moj rođak sa sela“ u kojoj je tumačila Draganu, Drakčetovu snajku.

Suzana je danas veoma aktivna i angažovana u pozorištu, pa je stalna pozorišna publika uglavnom povezuje sa ulogama koje je ostvarila na daskama koje „život znače“.

Stalna je članica Narodnog pozorišta, a neke od predstava u kojima je ostavarila zapažene uloge su: „Rodoljupci“, „Sirano“, „Sumnjivo lice“, „Ožalošćena porodica“, „Dom Bernarde Albe“ i mnoge druge…

U emisiji ,,Mojih 50“ Suzana će, pored ostalih, odabrati ,,pjesmu svog detinjstva“, čućete i jednu koja je ,,prati kroz cijeli život“, kao i pjesmu za koju kaže da bi imala osjećaj kako ju je izdala, da je nije stavila na listu.


Emisija „Mojih 50“ na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Padrino radiju. „Mojih 50“, možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji i regionu.

 

Padrino / Naxi radio, april 2024.

BONUS VIDEO

Slični članci

Milica Mandić naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Andrija Milošević najavio turneju kroz Hercegovinu

Urednik

VIDEO / Okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira u Bileći

Urednik

Članovi Džiju-džica kluba „Leotar“ uspješni u Brčkom

Urednik

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje: Konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija

Urednik

O Kembridž ispitima engleskog jezika razgovarali smo sa direktoricom Obrazovnog centra „Cerovac“ Miljanom Miskin i profesoricom Jelenom Kovač

Urednik

Škola fudbala „Alfa“ na turniru „Dragan Mance Cup“ u Beogradu

Urednik

Visoka škola za turizam i hotelijerstvo Trebinje: Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija

Urednik

Trebinje ugostilo „3 na 3 junior fudbal“ turnir

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više