Hercegovina Vijesti

U nezgodi kod Bileće jedno lice zadobilo teške povrede

Na području Policijske uprave Trebinje, 30.08.2023. godine evidentirano su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.  

Policijska stanica Bileća preduzima sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Naime, u mjestu Vidikovac, opština Bileća evidentirana je saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala V.D.

U nezgodi je tjelesne povrede zadobio putnik inicijala D.P. koji je trenutno smješten u KC Republike Crne Gore u Podgorici i jedno maloljetno lice.

Policijska stanica Trebinje preduzima sve mjere i radnje s ciljem dokazivanja krivičnog djela Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje iz člana 306. Krivičnog zakonika Republike Srpske jer postoje osnovi sumnje da je lice inicijala N.B. 30. avgusta 2023. godine, odgurnulo sudskog policajca i pokušalo da pobjegne.

Lice inicijala N.B. je lišeno slobode.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala P.B. počinilo krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala U.M. počinilo krivično djelo Falsifikovanje isprave iz člana 347. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

 

 

Padrino, avgust 2023.

 

BONUS VIDEO

Slični članci

Večeras otvaranje retrospektivne izložbe „Vrijeme i uspjesi Prve književne komune Mostar 1970-1992“

Urednik

Mostar: U dvorištu škole pronađen kostur

Urednik

Dio boraca i dalje čeka jedinstveni mjesečni dodatak: Nakon rješenja slijede isplate

Urednik

Održana sjednica Gradskog savjeta

Urednik

Za djecu bez jednog ili oba roditelja Grad obezbijedio 27.000 KM

Urednik

Tehničko ili političko pitanje – šta će pokazati rezultati popisa stanovništva u Crnoj Gori?

Urednik

Ove godine u Srpskoj povećan broj turista za 10 odsto

Urednik

Ništa od 1.000 KM miminalca u FBiH, razgovori od 2025.

Urednik

Lana Pudar prošla u polufinale Evropskog prvenstva

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više