Naše priče Posjetili smo Svijet

FOTO / Posjetili smo Sajam turizma “Alpe Adria” u Ljubljani

Brojni turistički i ugostiteljski radnici sa Balkana i Srednje Evrope i ove godine svoju ponudu predstavljaju na međunarodnom sajmu turizma Natour Alpe Adria koji se od 29. januara do 1. februara održava u Ljubljani.

Ovaj sajam posebno je namijenjen svim ljubiteljima prirode, prirodnih vrijednosti i sadržaja, te svima onima koji uživaju u ponudi avanturističkog turizma. Osim turističkih destinacija u tri paviljona predstavljena je ugostiteljska i gastro ponuda, ali i oprema za kampovanje.

Među destinacijama koje se predstavljaju na sajmu je i Trebinje, a lokalna Turistička organizacija na čelu sa direktorom Markom Radićem hercegovačke atrakcije dočarava svim zainteresovanim posjetiocima na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske (TORS).

Osim Trebinja iz Republike Srpske predstavljeni su planina Jahorina, nacionalni parkovi Kozara i Sutjeska, Vizitor centar Pecka, Eko zona Šipovo, te Banja Vrućica sa svojom ponudom, Turistička organizacija Istočno Srajevo, Turistička organizacija Novi Grad.
Već prvog dana sajma zabilježena je velika posjeta štandu TORS.

 

Na Sajmu u Ljubljani koji je namijenjen putnicima, sportistima, planinarima, rekreativcima, biciklistima će tradicionalno biti dodijeljena i Jakobova nagrada za kvalitet i izvrsnost u regionu Alpe-Jadran.

 

HP, januar 2020.

BONUS VIDEO

Slični članci

Đoković bez borbe u polufinalu Vimbldona

Urednik

Nijagarani vodopadi u bojama trobojke u čast srpskog genija

Urednik

Ivan Ilić Ilke od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Padrino radio uskoro na frekvencijama u Bileći i Gacku

Urednik

Glumica Marija Vicković od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Bojan Marović naredne sedmice u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

Srbija isčupala bod protiv Slovenije i zadžala šanse za drugi krug

Urednik

Putovanje širi vidike – stoper iz Slovačke na putu po Balkanu /intervju/

Urednik

Padrino radio: Svakog radnog dana od 21 čas do ponoći slušajte „Dodir noći“

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više