Biznis Hercegovina Naše priče

HP media group: Oglašavanje na LED displejima u Trebinju, Bileći, Čapljini, Nevesinju i Herceg Novom

HP media group d.o.o. sa sjedištem u Trebinju lider je u vanjskom oglašavanju na LED displejima u Hercegovini.

Naše usluge su prepoznate od strane velikog broja klijenata i poslovnih subjekata, kako iz naše regije, tako i cijele BiH i regiona. Jedina smo firma registrovana u istočnoj Hercegovini koja se bavi poslovima vanjskog oglašavanja (uz LED displeje tu je i mreža bilbord i city light oglasnih površina) i koja zapošljava lokalne stručnjake iz ove oblasti.

U našoj mreži su LED displeji na najboljim lokacijama u Trebinju, Bileći, Nevesinju, Čapljini i Herceg Novom.

 

Displej u Trebinju

Displej u Trebinju je prvi medij ove vrste postavljen na području Hercegovine aprila 2016. godine i nalazi se na najfrekventnijoj pješačkoj i saobraćajnoj lokaciji u najvećem gradu istočne Hercegovine. Ovaj LED displej je rezolucije P10, dimenzija 4×3 metra.

Displej u Bileći

LED displej u Bileći, instaliran 2020. godine, smješten je na najfrekventnijoj saobraćajnoj raskrsnici u ovom gradu i neposredno uz magistralni put Trebinje-Bileća-Gacko. Rezolucije je P10 i dimenzija 4×2 metra.

Displej u Čapljini

Displej u Čapljini je smješten na najfrekventijoj saobraćajnoj tački u gradu, kružnom toku u neposrednoj blizini željezničke stanice. Instaliran je 2019. godine. Dimenzija je 4×3 metra i rezolucije P10.

Displej u Nevesinju

LED displej u Nevesinju smješten je na samom ulasku na popularni “korzo”, na tvrdom objektu, uz glavnu saobraćajnicu koja vodi kroz centar grada. Dimenzija je 4×3 metra i pezolucije P10.

Displej uz autobusku stanicu u Herceg Novom

Uz autobusku stanicu u Herceg Novom postavljen je najatraktivniji LED displej u ovom gradu, rezolucije P10 i dimenzija 4×3 metra. Uz ovaj displej HP media grupa vam nudi oglašavanje i na još nekoliko LED displeja u ovom gradu (petlja u Igalu, uz šetalište Pet danica i na lokaciji bivšeg hotela Tamaris).

Studio Padrino radija

Uz oglašavanje na navedenim LED displejima u sklopu HP media grupe svim klijentima je na raspolaganju i naš Padrino radio, najslušaniji radio na području naše regije, kao i portal Hercegovina Promo, što nas čini najkompletnijim marketinškim sistemom i van granica matične regije.

/PR objava/

HP, decembar 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

Nestala Marija Spaić iz Trebinja, u toku potraga

Urednik

Naprava sa tajmerom eksplodirala ispred Bolnice u Trebinju

Urednik

Poziv vjernicima na doček patrijarha u subotu u 19 časova i na liturgiju u nedjelju u 9 časova

Urednik

Drapić: U Ljubinju otvorena radna mjesta, a realizuju se i infrastrukturni projekti

Urednik

Tokom dana umjereno oblačno i toplo

Urednik

Servisne informacije za petak, 22. septembar

Urednik

Poslovnici Gatarić d.o.o. u Trebinju potreban vozač/skladištar

Urednik

Plesni klub „Insanity“ Trebinje vrši upis članova svih uzrasta

Urednik

U Gradu Sunca očekuje vas super mix paket, ponuda koja se ne propušta

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više