Biznis Hercegovina Naše priče

HP media group: Oglašavanje na LED displejima u Trebinju, Bileći, Čapljini, Nevesinju i Herceg Novom

HP media group d.o.o. sa sjedištem u Trebinju lider je u vanjskom oglašavanju na LED displejima u Hercegovini.

Naše usluge su prepoznate od strane velikog broja klijenata i poslovnih subjekata, kako iz naše regije, tako i cijele BiH i regiona. Jedina smo firma registrovana u istočnoj Hercegovini koja se bavi poslovima vanjskog oglašavanja (uz LED displeje tu je i mreža bilbord i city light oglasnih površina) i koja zapošljava lokalne stručnjake iz ove oblasti.

U našoj mreži su LED displeji na najboljim lokacijama u Trebinju, Bileći, Nevesinju, Čapljini i Herceg Novom.

 

Displej u Trebinju

Displej u Trebinju je prvi medij ove vrste postavljen na području Hercegovine aprila 2016. godine i nalazi se na najfrekventnijoj pješačkoj i saobraćajnoj lokaciji u najvećem gradu istočne Hercegovine. Ovaj LED displej je rezolucije P10, dimenzija 4×3 metra.

Displej u Bileći

LED displej u Bileći, instaliran 2020. godine, smješten je na najfrekventnijoj saobraćajnoj raskrsnici u ovom gradu i neposredno uz magistralni put Trebinje-Bileća-Gacko. Rezolucije je P10 i dimenzija 4×2 metra.

Displej u Čapljini

Displej u Čapljini je smješten na najfrekventijoj saobraćajnoj tački u gradu, kružnom toku u neposrednoj blizini željezničke stanice. Instaliran je 2019. godine. Dimenzija je 4×3 metra i rezolucije P10.

Displej u Nevesinju

LED displej u Nevesinju smješten je na samom ulasku na popularni “korzo”, na tvrdom objektu, uz glavnu saobraćajnicu koja vodi kroz centar grada. Dimenzija je 4×3 metra i pezolucije P10.

Displej uz autobusku stanicu u Herceg Novom

Uz autobusku stanicu u Herceg Novom postavljen je najatraktivniji LED displej u ovom gradu, rezolucije P10 i dimenzija 4×3 metra. Uz ovaj displej HP media grupa vam nudi oglašavanje i na još nekoliko LED displeja u ovom gradu (petlja u Igalu, uz šetalište Pet danica i na lokaciji bivšeg hotela Tamaris).

Studio Padrino radija

Uz oglašavanje na navedenim LED displejima u sklopu HP media grupe svim klijentima je na raspolaganju i naš Padrino radio, najslušaniji radio na području naše regije, kao i portal Hercegovina Promo, što nas čini najkompletnijim marketinškim sistemom i van granica matične regije.

/PR objava/

HP, decembar 2021.

BONUS VIDEO

Slični članci

U Boračkom jezeru kompletna voda se izmjeni za 54 dana

Urednik

Posebna „last minute“ ponuda u Apartmanima Knežev konak u Gradu Sunca

Urednik

Prilika za posao u Dubrovniku

Urednik

Indian shop „Lupus“: Nešto novo i drugačije u Trebinju

Urednik

Mostar dobio „urbanu tržnicu“ vrijednu 250.000 KM

Urednik

Prodaje se ili iznajmljuje na duži period garsonjera u Trebinju

Urednik

Ivan Ilić Ilke od ponedjeljka do petka u emisiji „Mojih 50“ na Padrino radiju

Urednik

VIDEO / Povećane cijene smještaja u Trebinju, najjeftiniji stan 80 KM za noć

Urednik

Plivačima PK „Leotar“ devet medalja i pehar u Mostaru

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više