Magazin

Da li vam je provod najvažniji na putovanju? Ako jeste, ovo su destinacije za vas!

Agencija Ski Vertigo je istraživala mnogobrojne svjetske gradove, a ideja je bila da otkriju ko nudi najjeftiniji, ali i najbolji provod. Pomenute destinacije su se izdvojile na osnovu odnosa kvaliteta zabave i cijene koju ta zabava iziskuje.

Gradovi kao što su Berlin, Buenos Aires i Las Vegas – su poznati po svojoj fantastičnoj noćnoj sceni, ali provod na ovim lokacijama ne mogu svi da priušte. Jednostavno je, ako želite dobru zabavu, morate dobro i da platite…

Baš zato je turistička agencija Ski Vertigo sprovela istraživanje kako bi otkrila gde je najpovoljniji noćni provod.

Koristili su zanimljivu metriku analize troškova koji su uključili tri piva, vožnju taksijem od 5 kilometara i obroka u Mekdonaldsu u 183 velika grada da bi utvrdili gde je najbolji noćni izlazak.

Prvi je Guangzhou, grad koji je istorijski poznat kao glavna polazna tačka za Put svile i glavna kineska trgovačka luka, ali i grad sa obiljem barova, klubova i žurki na brodu. Tri piva, vožnja taksijem i obrok u Mekdonaldsu ovde će vas koštati samo 8,52 evra. Kina ima još tri grada na istoj listi, a Šenžen i Peking su takođe rangirani u prvih 10.

Indija je takođe dobro rangirana. Gurgaon, grad jugozapadno od Nju Delhija, je na drugom mestu sa 9,44 evra u proseku, Koimbatore je četvrti, a Kolkata peti. Na trećem mestu je Aleksandrija u Egiptu, sa potrošnjom od 9,53 evra.

Izvor: Naxi.rs

BONUS VIDEO

Slični članci

Ruski astrolog: Ova 4 znaka imaće sreću kakva dolazi jednom u 100 godina

Urednik

Ako želite da imate najljepše ruže u bašti zapamtite ove trikove!

Urednik

Pitali smo stručnjake: Da li novac investirati, štedjeti ili oročiti?

Urednik

Žene koje mogu sve: Rođene u ova četiri znaka su definitivno najsposobnije

Urednik

Imate osjećaj da vam vrijeme leti? Evo kako da ga usporite

Urednik

Evo zašto biste svakoga dana trebali da popijete čašu crnog vina

Urednik

VIDEO / Ova plaža je proglašena za najljepšu na svijetu

Urednik

Nedjeljni horoskop od 22. do 28. jula

Urednik

Zašto neki ljudi pričaju u snu?

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više