Hercegovina Vijesti

Trebinjska vina na Međunarodnom sajmu u Beogradu

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji ove godine organizuje nastup vinara i vinograda iz Republike Srpske na 12. Međunarodnom sajmu vina – BEOWINE, koji se održava 25. i 26. marta 2022. godine.

Na lijepom i funkcionalnom štandu u Hali 3 ove godine će se predstaviti: Podrumi Vukoje, Podrumi manastira Tvrdoš, Vinski podrum Anđelić, Vinarija Јungić, Vinarija Banjac, Vinski podrum Aćimović, Podrum vina Berak, Vinarija Pajić, Vinski podrum Sekulović i Destilerija Epoha – izjavio je šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

On ističe da je ovo sedma godina kako vinari Republike Srpske u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji učestvuju na sajmu vina u Beogradu.

– Očekuje se da će vinari i vinogradari Republike Srpske okupljeni na jednom mjestu, pod kupolom sajamske hale Beogradskog sajma, i ove godine imati dobru posjetu i uspostaviti nove poslovne kontakte. Ljubitelji dobrog vina koji posjete sajam moći će da se edukuju o novim trendovima u vinarstvu i da degustiraju najkvalitetnija i najbolja vina sa prostora Republike Srpske – kaže Cicović.

Sajam vina, kako ističe Cicović, prilika je za naše vinare za susrete sa poslovnim ljudima u turističkom, hotelskom i ugostiteljskom biznisu, promociju vinarskih i vinogradarskih kapaciteta Republike Srpske u hali 3 i tako podizanje cijelog ovog sektora na viši nivo.

Međunarodni sajam vina je uz ovogodišnji, 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HOREKA-OPREMA, prateća manifestacija jedne od najznačajnijih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Evrope – Međunarodnog sajma turizma koji će se ove godine održati od 24. do 27. marta na Beogradskom sajmu.

Radno vrijeme za posjetioce 12. Međunarodnog sajma vina je tokom dva sajamska dana, 25. i 26. marta, od deset do 19 časova.

 

 

Izvor: RTRS

BONUS VIDEO

Slični članci

„Gorica fest“: Prikupljeni novac darovan u humanitarne svrhe

Urednik

Za četvrtak pomjeren koncert grupe „Osvajači“

Urednik

Mostar: Automobilom udario tri tinejdžerke dok su izlazile iz autobusa

Urednik

Kvalitet svih proizvoda u Srpskoj se redovno provjerava

Urednik

U porastu broj zaraženih koronavirusom u regionu, ima li razloga za zabrinutost

Urednik

Grad Čapljina pomaže mladima prilikom kupovine prve nekretnine

Urednik

Mračna predviđanja za ekonomski rast u BiH: Manji nego što se očekivalo

Urednik

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja dana

Urednik

Šverc duvana za manje od dvije godine iz budžeta odnio 33 miliona KM

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više