Uncategorized

Aleksić komerc d.o.o. – Bileća

Preduzeće Aleksić komerc d.o.o. osnovano je jula 1999. godine u Bileći.

Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Kroz svoje dugogodišnje poslovanje Aleksić komerc se od jednog maloprodajnog objekta razvio u nezaobilaznu stanicu kada je u pitanju snadbijevanje bilo kojom vrstom alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i ostalih roba široke potrošnje.

Dugogodišnji su ovlašteni uvoznici i zastupnici renomiranog brenda Nikšićko pivo, koje godinama na naše tržište donosi novitete i prepoznatljiv kvalitet za sve potrošače.

Aleksić komerc danas u svom sastavu ima:

* Veleprodajni objekat u Bileći, koji obuhvata magacinski prostor od 900 metara kvadratnih kao i 1200 kvadratnih metara parkinga koji se nalazi uz objekat.

* Maloprodajne objekte u Bileći i Gacku (sa velikim asortimanom robe široke potrošnje), kao i ugostitelski objekat koji je godinama unazad prepoznatljiv po promocijama i degustacijama alkoholnih pića prisutnih na tržištu BiH.

Preduzeće Aleksić komerc vrši direktno snadbijevanje preko 400 maloprodajnih objekata u hercegovačkoj regiji, kao i tridesetak veleprodajnih objekata u cijeloj Bosni i Hercegovini. Udovoljavajući potrebama i zahtjevima tržišta vozni park preduzeća je dodatno obogaćen i danas sadrži dva teretna vozila sa prikolicom kao i četiri vozila nosivosti 10 tona, uz pet dostavnih kombija i isto toliko komercijalnih dostavnih vozila, te dvije hladnjače.

Kontakt telefoni: 059 380 470 i 059 380 471 ili na adresi Obilićev vijenac br. 10 u Bileći.

 

Aleksić komerc i Nikšićko pivo,

“Uvijek među prijateljima”.

BONUS VIDEO

Slični članci

Instagram uvodi veliku promjenu

Urednik

Koliko je 100 KM iz 2018. vrijedilo na kraju prošle godine?

Urednik

Oglas: Prodaje se plac u Mostaćima

Urednik

Potrošačka korpa za januar 2.895 KM, prosječna plata 1.320 KM

Urednik

Povratnici u Mostaru u strahu: Bačeni kamen udar na suživot

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 26. decembra

Urednik

Otrovano pet skupocjenih lovačkih pasa, policija ima sumnjivca

Urednik

Službenici će morati ranije na posao

Urednik

Еvo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više