Uncategorized

Aleksić komerc d.o.o. – Bileća

Preduzeće Aleksić komerc d.o.o. osnovano je jula 1999. godine u Bileći.

Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Kroz svoje dugogodišnje poslovanje Aleksić komerc se od jednog maloprodajnog objekta razvio u nezaobilaznu stanicu kada je u pitanju snadbijevanje bilo kojom vrstom alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i ostalih roba široke potrošnje.

Dugogodišnji su ovlašteni uvoznici i zastupnici renomiranog brenda Nikšićko pivo, koje godinama na naše tržište donosi novitete i prepoznatljiv kvalitet za sve potrošače.

Aleksić komerc danas u svom sastavu ima:

* Veleprodajni objekat u Bileći, koji obuhvata magacinski prostor od 900 metara kvadratnih kao i 1200 kvadratnih metara parkinga koji se nalazi uz objekat.

* Maloprodajne objekte u Bileći i Gacku (sa velikim asortimanom robe široke potrošnje), kao i ugostitelski objekat koji je godinama unazad prepoznatljiv po promocijama i degustacijama alkoholnih pića prisutnih na tržištu BiH.

Preduzeće Aleksić komerc vrši direktno snadbijevanje preko 400 maloprodajnih objekata u hercegovačkoj regiji, kao i tridesetak veleprodajnih objekata u cijeloj Bosni i Hercegovini. Udovoljavajući potrebama i zahtjevima tržišta vozni park preduzeća je dodatno obogaćen i danas sadrži dva teretna vozila sa prikolicom kao i četiri vozila nosivosti 10 tona, uz pet dostavnih kombija i isto toliko komercijalnih dostavnih vozila, te dvije hladnjače.

Kontakt telefoni: 059 380 470 i 059 380 471 ili na adresi Obilićev vijenac br. 10 u Bileći.

 

Aleksić komerc i Nikšićko pivo,

“Uvijek među prijateljima”.

BONUS VIDEO

Slični članci

Nisu bezbjedni za upotrebu: Sa tržišta povučeno 99 bicikala za djecu

Urednik

Netflix snizio cijene pretplate za korisnike u BiH

Urednik

Danas sunčano

Urednik

Servisne informacije za utorak, 24. januar

Urednik

Zvorničanka prva do Časnog krsta u Trebinju

Urednik

U Srpskoj izdato četiri miliona e-recepata

Urednik

Prosječna plata 1.600 evra: Vodoinstalataeri zarađuju kao programeri

Urednik

U nedjelju mirni protest u Trebinju povodom odluke Suda BiH

Urednik

Ovo su lokacije sedam novih radara na autoputu A1 u okolini Sarajeva

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više