Uncategorized

VIDEO / „Jutro sa Padrinom“: Birali ste omiljeno TV lice istočne Hercegovine, mi ga predstavljamo

I posljednja anketa koju smo objavili na našem portalu u petak 28. februara i koja je bila aktuelna do juče u podne privukla je veliku pažnju stanovnika naše regije.

Prema podacima Google Analytics anketa je zabilježila 28.628 vaših posjeta i poslije nepunih sedam dana uzbudljivog glasanja dobili smo novog osvajača „Padrinove zlatne šolje„.

Zbog pravila ankete koje smo odredili, da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa, odgovor na pitanje „Ko je po vašem sudu omiljeno TV lice istočne Hercegovine“ naši posjetioci su dali 5.200 puta.

Prema očekivanjima, najviše posjetilaca našoj stranici sa anketom bilo je sa područja Bosne i Hercegovine njih 66,18%, potom iz Srbije 13,94%, Crne Gore 9%, dok je nešto manje od 11 odsto posjetilaca došlo van ove tri zemlje.

Marija Vujović u studiju Padrino radija

U protekloj anketi zabilježen je ubjedljivo najmanji broj nepravilnosti prilikom glasanja, što možemo pripisati djelimičnoj izmjeni softverskog načina izrade ankete, ali i samim imenima koja su se našla u anketi, jer su u pitanju istinski profesionalci i ljudi koji se na visokom nivou bave jednim kompleksnim poslom.

Kao i ranije, ističemo da nam nije bila želja da kroz anketu ocjenjujemo rad bilo koga od kolega televizijskih novinara (jer ni mi ni šira javnost nisu kompetentni za to), već da građanima i posjetiocima našeg portala omogućimo da iz svoje perspektive ocjene “Ko je omiljeno TV lice istočne Hercegovine”.

Najveći broj vaših glasova osvojila je Marija Vujović, novinar Radio televizije Republike Srpske sa 1.304 vaša glasa, koja je kako smo i najavili bia gost „Jutra sa Padrinom“ gdje smo imali priliku da joj uručimo i naš simbolični poklon „Padrinovu zlatnu šolju“

Pogledajte i poslušajte šta je o poslu TV novinara, sebi poslovno i privatno, ali i našoj anketi rekla Marija Vujović:

 

Pratite i dalje naš portal, a uskoro će vam biti dostupna i naša nova anketa sa pitanjem “Ko je najbolji predstavnik naroda u Skupštini opštine Bileća“, na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo „portal i radio koji slušaju isključivo vas“.

 

HP, mart 2020.

BONUS VIDEO

Slični članci

VIDEO / Počeo godišnji remont u RiTЕ Gacko

Urednik

Instagram uvodi veliku promjenu

Urednik

Koliko je 100 KM iz 2018. vrijedilo na kraju prošle godine?

Urednik

Oglas: Prodaje se plac u Mostaćima

Urednik

Potrošačka korpa za januar 2.895 KM, prosječna plata 1.320 KM

Urednik

Povratnici u Mostaru u strahu: Bačeni kamen udar na suživot

Urednik

KC Trebinje: Program bioskopa do 26. decembra

Urednik

Otrovano pet skupocjenih lovačkih pasa, policija ima sumnjivca

Urednik

Službenici će morati ranije na posao

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvati Pročitaj više